Smiješne slike (Pravila su u prvom postu!)

1. @leteći medvedić: molim te, prestani da postuješ na ovoj temi, zajebala si smorku :)

2. @lemaja
    Spamuješ samo, tvoj post nije smiješan, nikakooooo

3. hahhahah obrihanna hahahahahahah jebote odlično je

4. http://25.media.tumblr.com/tumblr_m2tfw8O1W71r141geo1_1280.jpg

Lemaja, kontam da te drma možda PMS, pa malo si udarila na mene, ali dobro, opraštam ti, znam kako ti je, lolo

edit: Pročitaj prvi post na temi, pa vidi je l' u redu ovo što radiš, mislim ako ti se ne sviđa ova tema nemoj ni da je posjećuješ.

5. @lemaja
    Spamuješ samo, tvoj post nije smiješan, nikakooooo

pa ti ne bi znala šta je smešno ni da te lupi po nosu :)

6. a po čemu je tvoj humor humorističniji od medvedićevog lemajče, ako se tebi ne sviđa ne znači da ostala vukajlijaška populacija deli isto mišljenje, malo ti je glup razlog za assaultovanje

7. Pajz kad sam znao da će ovaj Kuzman da se javi... Dećko, idi komentariši na jutjub, mada se ni tamo niko neće primiti, ali pokušavaj, jer ovdje samo smaraš.

8. da, i ja mrzim kad neko nekoga assaultuje, lemajo, baš si bad woman.

9. "ассаултовање" :ДДДДДД

10. jao, ti odvratni miševi mi stalno assaultuju fakultet :/

11. Kuzman92

a po čemu je tvoj humor humorističniji od medvedićevog lemajče, ako se tebi ne sviđa ne znači da ostala vukajlijaška populacija deli isto mišljenje, malo ti je glup razlog za assaultovanje

šta bre oćeš bre ti? ko je tebe šta pitao? oćeš možda ti da mi zabraniš da kažem da su joj slike krajnje glupe i matore? a? šic!

12. Slika je bila prije 6 mjeseci, lemajina žalba se prihvata!

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.