Ја чекао српску верзију :)
Ајде не сери, свако ко уђе у ринг/кавез/татами заслужује свако поштовање, поготову ако се бори за неки појас као ова колико видим. Оно о чему ти причаш су клинке које оду на пар тренинга или тренирају пар недељеа, сликају се за фејс и онда забатале
Samo da ti kažem, taj ko ima dovoljno znanja i umeća da uopšte dođe do ringa bi te prebio na ulici.
doooobro...nije baš ni tako, svakakvih slepaca sam gledao u ringu....šklj kategorija u mau taiju...bez po muke malo jača devojka može da ih nalupa...
al dobro, treba poštovati kad neko ima muda da uđe u ring još pogotovo ako to sa tribina gleda 100-200 ljudi
Brate ja sam se tuko ispred diskoteke, a cijela diskoteka izašla napolje, njih 300-400. Nas 3 a njih 5-10. Msm nisam se ja tuko, ja sam batina dobiolololol. Jel bi ja nekog mogo da prebijem?
Nego smiješne slike.Štajaznam
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1238923_10202291680477657_1448877778_n.jpg
хаха лифт кида ја сам једном бацио --- окупио сам вас данас овде са јасним циљем на факсу лол
Moze neko da mi okaci onu ,,mojne,cu se uneredim" sliku?Trazim sad i ne mogu nikako da nadjem,a ne znam gde sam je bese video...
??????
Nasao sam juce,zaboravih da napisem,ali hvala u svakom slucaju... :)
чру, да не може чруније бити.
hahaha ladno sam pevao :D
naravno da ćeš da pevaš ako znaš o čem se radi. zanimljivo je što mi sad baš na radio rock one piči ova stvar:)
Bilo, Tilmo brate, na svim jezicima u poslednja dva meseca.