Smiješne slike (Pravila su u prvom postu!)

1. Eo brt gledam sranje slike

2. Da, Bohore, u njoj se i voze ovi što se ne kupaju i stave parfem.

3. Deda mi reče dok je bio živ
    Mile, ne jaše konja kome liči nego ko ima.

4. Da, to je zato jer kod nas i nepismen može voziti Mercedes.

5. Pazi, paninaro vozi X6.
    Pouzdano znam da ga je kupio kad je bio preko 80 k evra. Vidi sad ti di smo mi

6. ма кола су прецењена. не знам како неко мош се пали на кола јбт...

7. Meni lično povećavaju kurac malo. E sad jbg, svako ima svoje

8. ja izbelio supak proslog meseca, nisam pogresio

9. Kako si anđele he he?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.