Smiješne slike (Pravila su u prvom postu!)

1. dal je bilo nem pojma

Није ни иљаду пута.

2. hahaha pucam u kolena xD

3. SMARKO NE PUCAJ ULJUDE!!!!

4. https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/954647_500530923334137_1727211291_n.jpg
    ХАХАХАХА КОЈИ БОГОВИ
    а што је најгоре више од пола је тачно

5. Da, tačno je da je šef nemačke diplomatije, ime, i da su ovi naši govnari. Ne znam je li peder... ako i jeste mason, bravo za njega, voleo bih i ja, a da mrzi Srbe "jer eto", čisto sumnjam. Zabole njega kurac za nas, on ima posao, i to je to.

6. Šta pola? Netačno je samo ono ''Bilderberška grupa'', pravilno je ''Bilderberg grupa''. Sve ostalo je tačno :)

7. педер јесте и то отворени, а србомрзац мора бити кад је у врху немачке власти, можда не приватно ал пословно мора да буде, у опису радног места.

8. davide, ja se iskreno nadam... jos kad sam vidio tvoj post na temi za derbi, jos iskrenije se nadam...

9. Pucaj sebi u pičku!!1

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.