Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Хипнос, то је био савет, али ти очигледно не знаш Предражињову дефиницију на ту тему лоло
Džanki nije pandan! E Dankane, ne znam da li sam ti rekao DunCara je duhovni vođa i idol SmaRemea. Imamo podršku Care. Očekujemo i tvoj blagoslov. Lolololo.
Не знам. Баци линк.
Elek pa ti si živ? Jebeš mi Sunce ja mislio da i dalje spavaš u nekom tramvaju, još od prošlog okupljanja.
Hipnos pozdrav. Šta se radi?
Шта пијеш да ти прође глава лололо
Реме, опроштено вам је, али не и заборављено лолоо
Ma jok samo ne iskačem na stanici kao Bata Živojinović loloolo
Данкане, сад има смисао. :)
Реме, не ради се ништа баш. А тииии?
Samo da se javim. :)
Чим има смисла, значи да ће глава проћи лололо. Мојне сад да ме изудараш.
Ja sam se za svaki slučaj popeo na drvo da ne može da me dohvati. A imam i Mihajla pored.
Нећем, ја нисам насилно дете.
Ja, ja ništa ne radim evo sad će 19 godina. :) bankrotirao sam na onom okupljanju i dva dana posle okupljanja.
Мислиш, јеси насилна жена од 190 цм и 80 кг?
E, moram da dođem na jedno to vaše okupljanje, makar se peške vraćao u Čačak. :)
Елек, ко је Михајло?
Реме, значи нема сад неко време? :)
Ovaj na mom avataru.
Не, Данкане, аман. :)
Ја _______
Мој ти таман! лололо Сад кад знам, могу и тебе да зезам хаха
ON PIŠE DONJU CRTU!