Ko poslednji pobednik (107)

1. Хипнос, то је био савет, али ти очигледно не знаш Предражињову дефиницију на ту тему лоло

2. Džanki nije pandan! E Dankane, ne znam da li sam ti rekao DunCara je duhovni vođa i idol SmaRemea. Imamo podršku Care. Očekujemo i tvoj blagoslov. Lolololo.

3. Не знам. Баци линк.

4. Elek pa ti si živ? Jebeš mi Sunce ja mislio da i dalje spavaš u nekom tramvaju, još od prošlog okupljanja.
    Hipnos pozdrav. Šta se radi?

5. Шта пијеш да ти прође глава лололо

Реме, опроштено вам је, али не и заборављено лолоо

6. Ma jok samo ne iskačem na stanici kao Bata Živojinović loloolo

7. Данкане, сад има смисао. :)
    Реме, не ради се ништа баш. А тииии?

8. Samo da se javim. :)

9. Чим има смисла, значи да ће глава проћи лололо. Мојне сад да ме изудараш.

10. Ja sam se za svaki slučaj popeo na drvo da ne može da me dohvati. A imam i Mihajla pored.

11. Нећем, ја нисам насилно дете.

12. Ja, ja ništa ne radim evo sad će 19 godina. :) bankrotirao sam na onom okupljanju i dva dana posle okupljanja.

13. Мислиш, јеси насилна жена од 190 цм и 80 кг?

14. E, moram da dođem na jedno to vaše okupljanje, makar se peške vraćao u Čačak. :)

15. Елек, ко је Михајло?
    Реме, значи нема сад неко време? :)

16. Не, Данкане, аман. :)

17. Мој ти таман! лололо Сад кад знам, могу и тебе да зезам хаха

18. ON PIŠE DONJU CRTU!

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.