Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Морам тако. Неке слике за брошуру, у формату за штампање. Смор.
и сад ми је интерни сервер одбио слање, и морам опет једну по једну.
Pa pretpostavila sam da je za štampu, zato ti i kažem. Preko Sendspejsa ti je najbrže.
Ja jedem kokice, ja kokičarim!!1
Juhuuu,ala je lep liker šeri brendiiii :))
Gogi, jes ti ušikana dušo?
Maaaaaaaaaaaaalkice,Nato :)))
Ako si, živa bila :)
Šta slavimo?
Niš'a,tako mi došlo-nisam od pradavno bila malo cvrcnuta,pa k'o velim-'ajd da probam :)))
Поз Гого Дубе!
Јел се то негде дели? :)
Ма Нато, тако ми траже, не питам се ја.
Немој да те ухвати снохватица!
Ako, ako, samo veselo :)) Podržavam!
Pozdrav,Pero,evo,ja "udaram" treću čašicu :))
Ja još udijek jedem kokice, ja jošuvijekkokičarim.
Машала,удри и пази да не врати ;) Снохватица шта ће рећи! :)
Mj internet je bolestan, dupla mi postove...
Snohvatica će samo da me poljubi i da kaže:"Ako,sele,nek' si ti meni živa i zdrava!" :)))
Nato,pridruži mi se :))
Hoće to...
Па то ти кажем! :)
http://www.aatiffany.com/images/H%20WALKER%20CHERRY%20BRANDY.jpg
Ajd' :)))