Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
okej, ali tek sledeće nedelje :)
Da, snimaj obavezno, a sutra navijam na slepo :)))
Odoh na spavanje, veštice i vampiri laku noć vam želim :)))
Noc natnat! :*
lepo spavaj kevo :)
i šta svi otišli... e jebi ga
Nisu... :)
jacka, ja bila, videla i POBEDILA :P
hahahha, nemo da se flaišeš... bili smo, vidjeli kako si pobijedila i otišli :DDD
Ma to si ti potplatila nekog! :))))
Ушо сам у 250 !
nisam potplatila, jos su mi i duzni, ha!:)))
castila sam i pivo, bilo bi i za tebe kad bi bila dobrana :))
дЕБЕЛА ДЕВОЈКААА
A dobra sam sad... Beše mi žao onomad... :(
Ne pijem pivo, al' mnogo volim čokoladu! :) :trep, trep:
http://www.rosehr.info/praline-suessigkeiten-angebote/Aufnahme%20Thresen%2026012008.jpg
evo, srce,belgijska, pa me isteruj posle iz avliju ako ti neje zal, a ja ciem da se utepam ko siroce, o tugo golema!
:пала у несвест због слике:
АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Neću te više nikada terati!!! Sad te volem najviše!!!
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :))
ruckajte, ruckajte...
http://img1.liveinternet.ru/images/attach/b/3/23/320/23320310_IMG_1985modsign.jpg
jacka: MWA, mir mir mir :)))
Hipnos, mljac (e ne videh ti pvt, tek sad odgovorih)