Ko poslednji pobednik (107)

1. okej, ali tek sledeće nedelje :)

2. Da, snimaj obavezno, a sutra navijam na slepo :)))
    Odoh na spavanje, veštice i vampiri laku noć vam želim :)))

3. lepo spavaj kevo :)

4. i šta svi otišli... e jebi ga

5. jacka, ja bila, videla i POBEDILA :P

6. hahahha, nemo da se flaišeš... bili smo, vidjeli kako si pobijedila i otišli :DDD

7. Ma to si ti potplatila nekog! :))))

8. Ушо сам у 250 !

9. nisam potplatila, jos su mi i duzni, ha!:)))
    castila sam i pivo, bilo bi i za tebe kad bi bila dobrana :))

10. дЕБЕЛА ДЕВОЈКААА

11. A dobra sam sad... Beše mi žao onomad... :(

Ne pijem pivo, al' mnogo volim čokoladu! :) :trep, trep:

12. http://www.rosehr.info/praline-suessigkeiten-angebote/Aufnahme%20Thresen%2026012008.jpg

evo, srce,belgijska, pa me isteruj posle iz avliju ako ti neje zal, a ja ciem da se utepam ko siroce, o tugo golema!

13. :пала у несвест због слике:

14. АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

15. MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
    Neću te više nikada terati!!! Sad te volem najviše!!!
    MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :))

16. ruckajte, ruckajte...

17. jacka: MWA, mir mir mir :)))
    Hipnos, mljac (e ne videh ti pvt, tek sad odgovorih)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.