ne znam da li si gledao film. Glume denzel vošington i anđelina džoli. Nije loš film, mada ja sam tek sada provalio koliko je sranje u odnosu na knjigu.
knjiga ili film? Film sam gledao pre nego što sam pročitao knjigu, kao film nije loše urađen, solidan triler, gledao ga sigurno dva tri puta. A knjiga je fantastična, baš je do detalja napisana, sad mi film iskreno deluje smešno. Meni se svidela. A inače u zadnje vreme sam raspoložen za čitanje trilera. Ovaj mi baš nekako odskače od ostalih.
Kome je dosadno?
Мени. Мада није толико колико сам уморан.
Jesi bio na seminaru?
Ма јесам. Зато сам и уморан. И сутра опет на шљаку...
Ajde, ajde, nije baš da fizikališeš. Gde ti mladost?
:П Само сам уморан и неиспаван то је све. А генерално кукам само зато што сам гладан. :)
Ajm bek, srebro došlo kući :)
Ma ti generalno kukaš jer ti je to u prirodi ;)
Sutra da poneseš na posao sendvič i kafetin za posle!
Има истине и у томе :) Додуше не у природи, већ у задње време.
Кафетин стоји у торби. Има да наручим цео воз хране :)
Nidžos, šta si uradio?
odvalio trojicu i puko u finalu :(
Znači srebro...ili ne?
Svejedno, čestitke, bravo!
Ima neka fotka?
nema, video sa pohvalama sledeće nedelje, jeste srebro :)
Ako se setiš, pusti nam, bar na PVT
:)))
JA ČITAM
staviću ma ovu temu kad budem sredio :) reme a da jebeš? :D
jebeđ bre to. Pročitah malopre sakupljača kostiju. Knjiga sabija.
ne znam da li si gledao film. Glume denzel vošington i anđelina džoli. Nije loš film, mada ja sam tek sada provalio koliko je sranje u odnosu na knjigu.
Mene nekako zaobišao taj žanr. Vredi li?
knjiga ili film? Film sam gledao pre nego što sam pročitao knjigu, kao film nije loše urađen, solidan triler, gledao ga sigurno dva tri puta. A knjiga je fantastična, baš je do detalja napisana, sad mi film iskreno deluje smešno. Meni se svidela. A inače u zadnje vreme sam raspoložen za čitanje trilera. Ovaj mi baš nekako odskače od ostalih.