Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Jebote, gornja usna ti je savršena za šminkanje! Mnogo žena bi ubile za ovo, samo da znaš. :)
e ja imam samo dvije tri slike na kompu i to kako pečem rakiju :)))
sav sam garav i usne se vide dobro, al bolje da ne kačim :D
Ajde, kači! Kad je mogao Laki, možeš i ti. :)
ХАХАААХХА ЛАКИ ХААХАХХААХХА
Ја не да нећу качити, мада мислим да вас баш и боле уво. :)
Eeee Laki, izgleda da jedino ti ovde imaš muda.
Ја нећу да добијете инфаркте од мојих надуваних усни. :)
bolje kad nađem neku bolju, a i nemam čim sad uslikati na licu mjesta... ova što imam stvarno nije za javnost
Nema moje slike dok svi vi ne postavite! :)
Одох !
Ја своје не качим !
Ti si mi već slao na pvt. :)
а да
Значи остао сам само ја, ајде ак мора. Само да сликам. :)
Сад једна мускуларна да се искупим за ону женственост :)) .....
фудбал , пиво , теретана , јебање ...... не геј!
http://imageupload.org/dm-7129850172511.png
Ahoj! Jos niko nije pobedio?E,dzaba ste se vukli za dresove jutros.
Isti moj drug Lazar...
ja tvoju već imam, tako da lololo
Moju? Nema šanse.
ЛАКИ ЈЕБЕ !
mislim sliku ima samo s leđa, ali naći ću te na filmu... lolololo upamtio sam kadar lolololo