ЈЕБАЊЕ ТРОИКА

1. ЛОЛ, ВИДИТЕ?

ЈА РЕНДАМ!! КАТИЈА ЛУЧИ!

2. КРВНИЧКИ МЕ БОЛИ ЗУБ АЛИ И ПОРЕД ТОГА ЈА СЛЕЏХАМЕРУЈЕМ ПИЧКУ! ЈА ЈЕБЕМ УПРКОС!

3. ЈОГУРТ КУКОЉИ ПШЕНИЧНЕ ПИЧКЕ!

ЈА ГУЖВАМ

4. ZMIA TOLIKO JEBE DA SE TEMA SMORILA I NEĆE DA PRIKAŽE NJENE JEBAČKE POHODE I POSTOVE

KATIJA ONA PUCI

5. ЈА КАД ЈЕБЕМ КУЧКАМА ИСПАДАЈУ КРМЕЉИ ИЗ ОЧИЈУ!

6. TOP UNUTRAŠNJEG DUHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7. JA KAD JEBEM, PASTUVI ŠIROM EVROPE PLAČU ZBOG NABIJENIH KOMPLEKSA!
    JA KAD PLODIM, RODI SE MESIJA!
    JA KAD JEBEM, POMERAM KONTINENTE!
    JA ZEMLJOTRESEM!

8. ЈА ЈЕБЕМ БОЉЕ ОД ГОСПОДА БОГА И ОД АЛАХА И ОД СВИХ БОГОВА У КОЈЕ БОЖНИЦИ ВЕРУЈУ... МЕНИ СЕ МОЛЕ КУРВЕ И ЖЕНЕ!

9. JA KAD JEBEM IZBIJAJU NEREDI, FEMINISTKINJE ME MOLE DA IH OSKRNAVIM I PONIZIM!

10. JA KAD JEBEM, ARAPI IZAĐU NA ULICE JER IH ŽENE OTERAJU ZATO ŠTO NE MOGU DA IH ZADOVOLJE KAO JA! I ONDA NEMAJU ŠTA DA RADE PA SE BUNE PROTIV GADAFIJA!

11. ЈА САМ ЈЕБО ГАДАФИЈА! Не, чекај...

12. НИСИ ЈЕБО СИ НЕДУ УКРАДЕН!

13. ЈА ЈЕБЕМ ЈАКО КВАЛИТЕТНО И ДУГО! ЈЕБЕМ И У РЧ!

14. SAMO SAM JEBUCNUO NIJE BILO KRVI
    ALI JA JEBEM
    TO JE TAKO

15. ВЕХБИЈА ЈЕЛ ЈЕБЕМО СУТРА

16. МИЛИЦЕ ЈА И ТИ ЈЕБЕМО НА ОКУПЉАЊУ!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.