Дувачки оркестар

1. E,bacih pogled na temu...Ima u Amsterdamu salvia,25e je...sad u prosloj grupi koju sam vodio su dva lika uzela,ali nisam skapirao da li su po jednu uzeli svako,ili podelili...

Уместо да су искористили прилику и узели псилоцибе.

2. Е, ако неко зна, јел су татуле (бунике) легалне у Амстердаму?
    То је доказано најхалуциногенија ''дрога'' икад. Ако се може уопште назвати дрогом, јер то имаш и код нас да набереш на неким ливадама, ако си упоран и знаш где да тражиш.

3. Прочитавши прстов пост сам скапирао да другари који су пробали нису лагали за халуџе и дужину дејства.

4. Mali prst kobedijo. TRVE drogiraš :)

5. Али пази кад ћу и ја рећи ТРВЕ :)

Не говоре за џабе бабе и деде, ''шта ти је, к'о да си јео бунике'' олололло

6. Tebra uzmi neonku, stane više gudre.

7. То стоји, али ми је ово некако исплативије. Ако већ дајем паре за неонку, даћу је за више вутре и једну сијалицу :)

8. Buksnetina, ovo ti je laganica napraviti.

9. Веома, само, то ћу кад будем имао вишак времена. :)

10. Аркане, кад ћемо да пиркамо справе?

11. ЈА ПУШИЈО КРЕК ПРЕ ПАР ДАНА!

12. E meni jedan lik tražio da mu nabavim džokavac oće da proba. Dogovorićemo se, inače nije loša ova spravica gore, zamisli uzmeš onu brodsku lampu u koju stane kilo granja lololo

13. joooooooj kako se meni sad vari

14. ДУВАЧКИ ОРКЕСТАР ВУКАЈЛИЈЕ

Ja duvam u supu da se ohladi, hvala.

15. Некропостовање са циљем радикалног зближавања људи коришћењем Маријане!
    СКАНК СКАНК СКАНК СКАНК СКАНК СКАНК СКАНК СКАНК СКАНК СКАНК

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.