Ovo je do jaja lolo
Ja cekam jednu koja treba da nikne za dva dana u pravom sjaju. Vise nije RUPA!
Zovem je Irena.
Lolo ti si prso musavi. A kad se sejvuje, onda možeš da ugasiš igricu ili vreme nastavlja da teče?
Ја цам прва буксна Младеновца. Добитник Нинове награде за стонд. Произвођач хибрида УНК45. Официјелни промотер и главно лице ОЦБ-а (ако знате ша је то)
Nastavlja da tece. Moras proceniti u kom rasponu ces biti za kompom da ne uvene.
JEBOTE KOLIKO GLUPO AAAAAAA samo da bi video 3 faze cveta kako su nacrtali
Hahahha kakav šit od igrice..NEĆU DA SE NAVUČEM!!!
Ja sam kupio njivu, objasnio sam.
А шта кад оћу да изађем из игре, а нисам се регистровао, КАКО ДА НАСТАВИМ ОНДА?!
Jeb se GM, nisam se ni ja registrovaololo
Можда може преко кукија??
Ако ми сад све ово пропадне...
E imaš gore meni, odeš tamo i sačuvaš igricu. Onda napraviš nalog i možeš da učitaš sejv. Meni je sad uspelo.
уф... спас
већ сам мислио да ће ми пропасти башча
Попишам вам се на тему и на линк ка игри.
А ел има неког утицаја оно заливање? Сем што доноси неку мизерну количину искуства. Оће се осуше усеви ако се не заливају? И шта се деси ако стално заливам?
Pa ako te ne mrzi da stalno zalivaš, brže ćeš da nabudžiš ikspirijens i povećaš svoj nivo. Mada mene kenja samo tako, prvo mi je pao asteroid u njivu, a posle mi je iz zemlje izašao neki Gnom i doneo gomilu ikspirijensa lololo
Inače dovoljno je da zaliješ travku kada je posadiš i to je to.
To je genijalnost gluposti igrice MAMU JOJ JEBEM!!!
nemoj da se bojis za sejv, pamti.
Inace da se pohvalim moja "Irena" je dans sijala u punom sjaju nakon dva dana cekanja :)
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
13ti lvl
Do jaja, jel imaš sliku?
Ааааааааааааааај палииии, пропале ми биљке све.. Мислио сам да не рачуна време кад није укључена игрица. Нећу диграм више.