U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ааааааааааааааај палииии, пропале ми биљке све.. Мислио сам да не рачуна време кад није укључена игрица. Нећу диграм више.
Ovo je do jaja lolo
Ja cekam jednu koja treba da nikne za dva dana u pravom sjaju. Vise nije RUPA!
Zovem je Irena.
Lolo ti si prso musavi. A kad se sejvuje, onda možeš da ugasiš igricu ili vreme nastavlja da teče?
Ја цам прва буксна Младеновца. Добитник Нинове награде за стонд. Произвођач хибрида УНК45. Официјелни промотер и главно лице ОЦБ-а (ако знате ша је то)
Nastavlja da tece. Moras proceniti u kom rasponu ces biti za kompom da ne uvene.
JEBOTE KOLIKO GLUPO AAAAAAA samo da bi video 3 faze cveta kako su nacrtali
Hahahha kakav šit od igrice..NEĆU DA SE NAVUČEM!!!
Ja sam kupio njivu, objasnio sam.
А шта кад оћу да изађем из игре, а нисам се регистровао, КАКО ДА НАСТАВИМ ОНДА?!
Jeb se GM, nisam se ni ja registrovaololo
Можда може преко кукија??
Ако ми сад све ово пропадне...
E imaš gore meni, odeš tamo i sačuvaš igricu. Onda napraviš nalog i možeš da učitaš sejv. Meni je sad uspelo.
уф... спас
већ сам мислио да ће ми пропасти башча
Попишам вам се на тему и на линк ка игри.
А ел има неког утицаја оно заливање? Сем што доноси неку мизерну количину искуства. Оће се осуше усеви ако се не заливају? И шта се деси ако стално заливам?
Pa ako te ne mrzi da stalno zalivaš, brže ćeš da nabudžiš ikspirijens i povećaš svoj nivo. Mada mene kenja samo tako, prvo mi je pao asteroid u njivu, a posle mi je iz zemlje izašao neki Gnom i doneo gomilu ikspirijensa lololo
Inače dovoljno je da zaliješ travku kada je posadiš i to je to.
To je genijalnost gluposti igrice MAMU JOJ JEBEM!!!
nemoj da se bojis za sejv, pamti.
Inace da se pohvalim moja "Irena" je dans sijala u punom sjaju nakon dva dana cekanja :)
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
13ti lvl
Do jaja, jel imaš sliku?
jedva sam cekao da je
http://www1.vukajlija.com/var/uploads/avatars/200912/16823/thumb_reaper.jpg?1334929704