Pa Peki ja kažem jer ja ne idem u društvo a da ne cugnem malo piva, pa makar i konzervu :) smanjiš za 10 kila i te godine i dobijaš mene. :) Pa dobro Džimi, građen sam kao odrastao čovek, nikad nećete reći da imam 15 nakon što me vidite. :D
edit: Ja da se napijem? Slon bi se pre napio nego ja ali najozbiljnije, cigančice ne karam, imam druga roma, čak ni on neće da im priđe po tom fahu. :D
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
mussashe je wojtek...
mozda dodjem i ja. trebalo bi da sam u ns prvog vikenda u martu :)
Може мали Никола, ал нема алкохола за њега. Ни буксни :р Лично ћу да се побринем да не лизне ни кап.
А ви то планирате да се дрогирате? :)
То се никад не планира :))
A neka pivnica?
ja bih mogao da pitam za london da padne neki grupnjak
ja bih mogla da dođem. :D
ja bih da vidim katiju i ono malo cudoviste :)
Може мали Никола, ал нема алкохола за њега. Ни буксни :р Лично ћу да се побринем да не лизне ни кап.
ŠKK? Ja sam popijem gajbu piva, a vi ne date? Koje cicije jebote.
Боли ме курац, нема алкохола за тебе, то је услов да дођеш. Пиј гајбу пива с другарима с којима се играш рата, ал' с нама не можеш да брљавиш :)
Боли ме курац
znači možeš...
Точење алкохола деци је законом забрањено, и од стране особља у угоститељској радњи, и од стране рендом појединаца.
Čuš sad ovo, ja i kad se opijem, nikad se ne napijem, džabe mi koliko god da pijem samo se osećam malaksalo a i dalje da budem svestan svega. :)
edit: Čak i konzerva piva Džimi?
За тебе само безалкохолно. Нисам ја смишљао закон. :)
Ти у тим годинама, и да имаш 100 кила, и да пијеш активно од првог основне, има да се скљокаш од 3 пива, па не знам шта да је.
А и то што кажеш "конзерва пива" показује твоје неискуство са алкохолом. Ко још каже "конзерва пива"?
Ja oću da Džoni dođe, napićemo ga ko starog svata i posle voditi da jebe one mlađahne cigančice što se prave lude kod "Žekija" u Jevrejskoj.
Pa Peki ja kažem jer ja ne idem u društvo a da ne cugnem malo piva, pa makar i konzervu :) smanjiš za 10 kila i te godine i dobijaš mene. :) Pa dobro Džimi, građen sam kao odrastao čovek, nikad nećete reći da imam 15 nakon što me vidite. :D
edit: Ja da se napijem? Slon bi se pre napio nego ja ali najozbiljnije, cigančice ne karam, imam druga roma, čak ni on neće da im priđe po tom fahu. :D
Odao se !
http://www.shafted.de/public/Ha%20ha%202.jpg