Prijava

I bez priča o vukajliji.

:))

I bez priča o vukajliji.

Bolje da si rekao bez disanja :)

Leonard Cohen - Closing time

Melkijadese, ja ću valjda stajati još na nogama kad ti završiš smjenu, pa dođi na cugu, i ponesi cugu...

Ja zavrsavam smenu u osam, devet ujutro :] Kad kurve spavaju, ja tad radim.

Ima ona ribarska kafana na kraju keja, NAUTIC, il tako nešto. Dok sam ja bio u NS, piva je bila jeftina, a može da stane i fin broj ljudi. Ja bih u subotu veče, valja mi posle posla u petak vozit 200-300 km do NS-a.

mylyca
Ти бих се онда не мешај :р
Не, Николице, све кул, капирам ја тебе и да си крупан и да волиш попит, загаламит, али нећеш пити. И јеси рекао родитељима где идеш и с ким? Ово те питам озбиљно, не зајебавам се. Знаш да ће ту бити 20 непознатих људи по 10 година старијих од тебе.

Znaju to ali keva nije htela da odem na prošlo okupljanje jer je po njoj bilo kasno da se družim sa ne poznatima, da je bilo samo sat ranije pustila bi me.

Francky Delevra
Pazi Nidžo, Milica ako kaže da nema pića -onda nema. Meni da naredi ne bi ni ja pio. Šta'š, žene su to? Rospije! Videćeš za par godina. Ćuti i trpi.

Aj dobro Frenki, ne naređuje mi ali poslušaću samo zato da ne bude problema sa vama, a ovo sam znao i bez tebe, gde god sam otišao muški su bili u manjini pa ti vidi kako je to. :)

Nikola je imao jedno vreme svoju sliku na avataru , mogu reci da ne laze , izgleda malo starije .

Nikola 69, care klinac si i uživaj u tome maksimalno, vi današnji klinci danas nesvesno sami sebi oduzimate nešto za čim će te da žalite kasnije ceo život...uživaj sad dok si klinac i relativno bezbrižan...Nisu klinci tvojih godina retardi ako se ponašaju kao klinci, jednostavno se ponašaju normalno za svoje godine.
Čini mi se da hoćeš nekako na silu preuranjeno da odrasteš, al ne radi to sam sebi...

Петре ја то већ нажалост и јесам, стварно бих волео да нисам, а за те ретарде стварно немам речи, они мене гурају на клупи и поцепа им се мало јакна на ексер и они мене окривљују који НИШТА нисам урадио да би се то десило, радије бих био клинац него да размишљам као одрастао. А то они себи одузимају, ја не могу ништа без знања моје кеве да урадим, све мора да зна, као да сам у војсци. :)

nindza ti imas 15 godina, mater i treba da zna gdje lutas i skim ides i da ti kaze da mozes da ostanes do 11-12.

Па, то је и добро, уколико не врши превелики притисак да сазна. А немој да се љутиш на мене за овај алкохол, ја те слабо познајем, већину ових људи који ће доћи сам већ упознала. Не могу да кажем да од њих знам шта се очекује и да ако су старији да неће брљавити ако се напију, али схватићеш временом зашто кажем да нема за тебе алкохола. Већина нас у твојим годинама је тврдила то за у напредност у односу на генераицију. И сви смо ми мислили да је стварно тако, али године су године :) Ја сам са 12 година отишла први пут да се упознам с неким с нета ко је 7-8 година старији од мене (девојка нека и дечко) и дали су ми да пијем алкохол, курчиала сам се како пијем ликер. И реално, имала сам среће, не можеш никад са сигурношћу тврдити да је особа с друге стране екрана у винклу, на основу онога што пише на интернету. Али је ишла са мном и моја сестра, 3 године старија, што и није неко оправдање, с обзиром на то да је она имала 15 :))
И плус, одговорно тврдим да ће на овом окупљању бити ментола и сексуалних манијака, треба и сам да размислиш да ли заиста треба да се напијеш с таквим људима.

Pustite bre momka na miru, šta ga savetujete. Svejedno za pet godina neće znati gde je od alkohola. Tako sam i ja, pa šta mi sad fali. :cima vilicom, namiguje monitoru i gasi cigaru o sto:

Realno, u tim godinama je najsladje da se pije. :)

Врши Мулуце и не узимам ја то у напредност у односу на генерацију то је сад нормално, Ремац моја кева иначе није била таква, сад у задње време ни да прднем без њеног знања, ма нећу пити, ионако имам ускоро такмичење, само ми фали да се исповраћам по свима. Френки ти си још и најбоље прошао, Еди јесте тако.

одговорно тврдим да ће на овом окупљању бити ментола и сексуалних манијака, треба и сам да размислиш да ли заиста треба да се напијеш с таквим људима.

Ja mislim da dečko neće imati ništa protiva ako ga startuje neka riba koja je seksualni manijak lolo
Nikola brate u pravu je milica ono kontam ja da bi ti hteo al biće ti neprijatno već posle pola sata ako ne bude tu neko koji je približno tvoje godište veruj mi znam o čemu pričam

Дуле биће КП, на исти дан смо рођени. :)

Поведи неког доброг старијег брата и може пиво :)

Milice prijaviću te brankycy da oćeš da napijaš maloletnike manijaku jedan :)

Јединац сам Мулуце, чак ме кева родила са 19.