Шта радиш кад ништа не радиш?

1. Буксничиииицееее, немо' више да жваћеш ту траву! Немо', кад те љубим! ;)

Ја кад ништа не радим, смишљам план да шмугнем из официне и да купим цигаре, пошто пиздим јер их не купих јутрос. Сврбе ме зуби!

2. Жигићев гол Роми

Gol njegove karijere. I to levom ih je ukinuo. Lep gol.

А јеби га, не идем баш на сваку, из КШ-а сам.

Pa ja odmah na početku svake sezone nabavim propusnice za fudbal i basket i pičim. Blizu je. A kad dođe do Arene, onda mi je da prepišam do nje. Ni JNA mi nije daleko. Malo cimanja ima do Pionira ali dobro.

3. Трудим се да идем на што више.

4. Буксничиииицееее, немо' више да жваћеш ту траву! Немо', кад те љубим! ;)

Па где си ти, чекам те цео дан :) Снег пада, трава не расте, немамо шта да сушимо, а ни да пушимоо :( :П Како је у официни без пљугарета?

5. Па, учим, 'бем му овај мученички живот! И радим. Учим док радим. :)
    Сморчина, нема шта да се пуши! Попиздећу. Шта ви пушите ових дана? (Боже, које питање) :)

6. Шта ви пушите ових дана?

лолололол Ја искључиво Винстон Блу и свој надимак, кад год дођем гајби са посла :) Па узми паузицу и трк по цигаре. :)

7. Сморчина, нема шта да се пуши

Bez tri pakle pljuga u džepu ne idem ni do WC-a.
    Na posao krećem sa dve a pošto nema pušenja u kancu, više blejim ispred.
    Marlboro Gold, naslednik Marlboro Light-a

8. Jebem radoznale. Može Uncesored version? Ako može, onda: Jebem radoznale ka' što si ti.

9. Kakvo je ovo suvišno pitanje!? Pa pritišćemo miša po celom slobodnom vremenu, a i preko toga...

10. Jebem radoznale. Može Uncesored version? Ako može, onda: Jebem radoznale ka' što si ti.

Ma idi.. EDIT Ti si neki jebač?

11. Uuuu do jaja, samo sto mi se ne svidja rulet :) Ali ova druga slika... Ajaoj!!

12. Џони, који ћеш на геј паради? :)

13. Џони, који ћеш на геј паради? :)

Ovo nešto novo. Znam da ste ga zvali "Cirkus" i "Piksla" :)

14. Па видим да је неко шаренило, јбг... :) А преко свега могу да пређем... али црно вино? Дај...

15. али црно вино? Дај...

Samo crno vino i rakiju pijem. Ništa drugo.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.