Prijava

Misez ol gejm, bat benks in a 3 for d vin. :D I u fudbalu često, i u bilijaru...

Мене је сјебала велика диоптрија. Одувијек сам био висок за свој узраст, ал' јеби га, седам година, диоптрија -3.5, сједи кући да ти неко не проспе стакла у мозак. Немам скоро никакву технику осим најобичнијег улаза и пика, а имам доста добар шут. Штета, јер обожавам баскет, кошарку и спорт генерално.

Misz ol gejm gaj, Asesori gaj, Maj bed gaj, itd. hahahah

ATENS PLIZ, e ova ljudi morate mi objasniti nesto u pitanju je opklada u gajbu piva
-Znaci juce na basketu ja vodim loptu i stajem meni zatim ispada lopta iz ruku, a da je niko pri tome nije dodirnuo i udara u nogu protivnickog igraca i ja ju hvata u ruke i dodajem svom igracu, da je kosarka u pitanju to bi bila noga, da mu nije udarila u nogu to bi bilo duplo vodjenje, a sta je sad?!

Тамо где ја играм се за тако нешто наставља игра. Дакле није дупла. А овако ногу тражимо кад неко педерски пресече пас ногом, кад баш утиче на игру.

Pa ništa, nastavite igrati, to je normalno.
Jebote za šta vi cepidlačite, nikad sa vama basketa ne bih igrao.

На баскету се обично не прекида игра кад лопта погоди чоека уногу, осим ако је намерно није шутнуо. Тако да је све у реду.

Ja sad otprilike 45% trojki pogadjam a pre dva meseca sam 25%

kod nas u ns vazi pravilo da nema noge u basketu.sem ako nije namerno...

MA lomio se basket 10-9 bilo za nas i lik to trazio i naravno mi poludimo, a on je ono kao poluprofi 3 liga BIH i te fore

Код мене контра, Дамио. У ствари, сад није ни 25%, а летос је било бар 60.

Е, пре неки дан скупили се са факса да играмо баскет, и један професор дошао са нама да игра. Овако мало тиши професор, има дугу косу везану у реп, брада, атлетски грађен, дошао у дресу Новицког. И све смирено, смирено, а играли у екипи он, ја и још један. И тај трећи омаши зицер, и тек ће профа: "ПА ДАЈ ТО КОЈИ ТИ ЈЕ КУРАЦ?!?!?!" А ја кома.

Ih bre Titanijume, pa postoje sočiva, nisu toliko ni skupa, staviš ih i ne moraš da brineš da će ti se išta desiti, ako već toliko voliš sport.

Ih bre Titanijume, pa postoje sočiva, nisu toliko ni skupa, staviš ih i ne moraš da brineš da će ti se išta desiti, ako već toliko voliš sport.

Ма боле ме курац сад, само ми жао што нијесам тренирао док сам на вријеме био, бар технике и умијећа ради. Играм с наочарима, ништа спорно ми се никад није десило.
http://www.youtube.com/watch?v=f46LkPDypSY

Где играте, Пеки?

Ово је било горе у Апеловцу, иначе играм у Бори, тј. Сремцу.

Имеџинери данкер (ал не још задуго лоло), фаул гај, пентс гај.

Ја слабо тамо, обично они нови на кеју кошеви, или у Радоје.

Зар нису ти кошеви на кеју распад живи сад?