Баскеташки разговори

1. Брате, најбољи тројкаши у НБА шутирају једва преко 40%. :) Исто је у Европи... Колико си висок?

Јао, па не играм против чамуга које ми дахћу сат времена за вратом. :)
    Неких 187/188, 83-85.

2. poenta je preopoznati prednosti i zamaskirati mane kolko tolko, ako nisi brz uci fejd avej i skok sut iz bloka, ako si brz rokaj crossover i lomi clanke. ako si visok trudi se da budes pokretiljiv, ako si spor u odbrani cuvaj najsporijeg xD

3. Али које питање...Европски или НБА :))

4. Али које питање...Европски или НБА :))

Па ја више волим НБА, али кад је игра у питању. Јесте навијање у Европи боље, али чак и најбољи тим у Европи не би могао да изгура сезону у НБА са више од 15,20 победа.

5. Sa 17 pao sa motora i završio i sa basketom i sa motorima.

lololo!
    Ja sa 16 pao sa motora od 750ccm, odleteo u nekoseno...od tada nisam seo na takve djavole.

6. Пеки, бемуматер, боље да глеаш баскет са квалитетном одбраном, а не са индивидуалном игром.

7. Са квалитетном одбраном? То што има мање поена у Европи нема везе са квалитетном одбраном, већ са краћим четвртинама, и инсистирањем да се напад игра до краја, плус нешто лошији шут.

То у НБА се не зове индивидуална игра, већ игра 1 на 1. Тамо не можеш једноставно да успеш ако не знаш да играш 1 на 1. Додуше, ако сад мислиш на играче типа Брајант, Џејмс, Вејд итд. , они ти можда делују као себични, али уопште нису. Свако од њих појединачко има више асистенција по мечу у НБА, него играчи типа Теодосић, Наваро и Рубио, који важе за најбоље асистенте у Европи. Игра тих НБА тимова се једноставно ослања на игру најбољих, што је скроз нормално.

Када би, лупам, Леброн дошао у Европу, он би без икаквих проблема имао неких 35-40 поена сваки меч, са неких 60% из игре, што је немогуће у НБА. То ти је проста ствар брате.

8. Нормално да нема везе мањак поена са одбраном.

9. Мада пази сад, укуси су различити, ја више волим да гледам како Вејд и после 60 утакмица у сезони (а узми у обзир да они играју утакмице на свака 2,3 дана, некад и узастопно два дана) може да убаци 30+ поена, и то пола из ненормално добро увежбаних акција, него да гледам како се у Европи екипа која не зна шта ће, додаје 24 секунде без икакве идеје.

Немој погрешно да ме схватиш, ја обожавам и европску кошарку, али нешто више волим НБА. :)

10. Вејд је одличан.

11. bem ti motor da ti jebem

Ja sa malo slabijeg Kawasaki 500 ali usrao me je do jaja

12. A večeras Partizan - Real.
    Novica se vraća kući.

13. Ма добиће их Партизан стављам 1

14. Pa ja nešto nisam uveren ali idemo svi opušteno, da navijamo i da se zezamo pa šta bude. Čuo sam se već sa nekoliko ljudi i svi su nešto naoštreni za ozbiljno navijanje. Jedva čekam.

15. Ма стављам 1, пао сам већ 2 пута, али 3. срећа.

НАПРЕД ПАРТИЗАН !

16. GROBARI S' TOBOM SVE DO POBEDE

17. 2.50 КВОТА !

Идемо !

18. Novica će da ubaci auto-koš u odsudnom momentu

19. Ххаххахахахахха биће.