Баскеташки разговори

1. Брате, најбољи тројкаши у НБА шутирају једва преко 40%. :) Исто је у Европи... Колико си висок?

Јао, па не играм против чамуга које ми дахћу сат времена за вратом. :)
    Неких 187/188, 83-85.

2. poenta je preopoznati prednosti i zamaskirati mane kolko tolko, ako nisi brz uci fejd avej i skok sut iz bloka, ako si brz rokaj crossover i lomi clanke. ako si visok trudi se da budes pokretiljiv, ako si spor u odbrani cuvaj najsporijeg xD

3. Али које питање...Европски или НБА :))

4. Али које питање...Европски или НБА :))

Па ја више волим НБА, али кад је игра у питању. Јесте навијање у Европи боље, али чак и најбољи тим у Европи не би могао да изгура сезону у НБА са више од 15,20 победа.

5. Sa 17 pao sa motora i završio i sa basketom i sa motorima.

lololo!
    Ja sa 16 pao sa motora od 750ccm, odleteo u nekoseno...od tada nisam seo na takve djavole.

6. Пеки, бемуматер, боље да глеаш баскет са квалитетном одбраном, а не са индивидуалном игром.

7. Са квалитетном одбраном? То што има мање поена у Европи нема везе са квалитетном одбраном, већ са краћим четвртинама, и инсистирањем да се напад игра до краја, плус нешто лошији шут.

То у НБА се не зове индивидуална игра, већ игра 1 на 1. Тамо не можеш једноставно да успеш ако не знаш да играш 1 на 1. Додуше, ако сад мислиш на играче типа Брајант, Џејмс, Вејд итд. , они ти можда делују као себични, али уопште нису. Свако од њих појединачко има више асистенција по мечу у НБА, него играчи типа Теодосић, Наваро и Рубио, који важе за најбоље асистенте у Европи. Игра тих НБА тимова се једноставно ослања на игру најбољих, што је скроз нормално.

Када би, лупам, Леброн дошао у Европу, он би без икаквих проблема имао неких 35-40 поена сваки меч, са неких 60% из игре, што је немогуће у НБА. То ти је проста ствар брате.

8. Нормално да нема везе мањак поена са одбраном.

9. Мада пази сад, укуси су различити, ја више волим да гледам како Вејд и после 60 утакмица у сезони (а узми у обзир да они играју утакмице на свака 2,3 дана, некад и узастопно два дана) може да убаци 30+ поена, и то пола из ненормално добро увежбаних акција, него да гледам како се у Европи екипа која не зна шта ће, додаје 24 секунде без икакве идеје.

Немој погрешно да ме схватиш, ја обожавам и европску кошарку, али нешто више волим НБА. :)

10. Вејд је одличан.

11. bem ti motor da ti jebem

Ja sa malo slabijeg Kawasaki 500 ali usrao me je do jaja

12. A večeras Partizan - Real.
    Novica se vraća kući.

13. Ма добиће их Партизан стављам 1

14. Pa ja nešto nisam uveren ali idemo svi opušteno, da navijamo i da se zezamo pa šta bude. Čuo sam se već sa nekoliko ljudi i svi su nešto naoštreni za ozbiljno navijanje. Jedva čekam.

15. Ма стављам 1, пао сам већ 2 пута, али 3. срећа.

НАПРЕД ПАРТИЗАН !

16. GROBARI S' TOBOM SVE DO POBEDE

17. 2.50 КВОТА !

Идемо !

18. Novica će da ubaci auto-koš u odsudnom momentu

19. Ххаххахахахахха биће.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.