Баскеташки разговори

1. NBA napredovao, nema vise dodaj O'Nilu pa neka ih oduva, ili neko tipa ajversona da ih sve poslaze i polozi.. Navijam za Boston, vrhunski timski rad, sjajne akcije.. Lejkersi su ekstra tim, Brajant najbolji u ligi. Mrzim Lebrona ili Karmela, kojeg sam nekad i gotivio, e ti momci igraju za sebe, gledam onaj Majami, Dzejms nidje finte, nidje poteza..Samo se zatrci jer je ludacki dobro fizicki pripremljen i zabije se u protivnika, usput uvali kos, cesto i faul dobije, skroz nezanimljiv igrac.
    Evropsku kosarku vise pratim, jes slabiji kvalitet igraca i timova, ali ujednacenija je, zanimljivija za gledanje.. Jos Partizan kad razgali..
    Igram kosarku cesto, ali kako sam cesce po fudbalskim terenima, imao sam problema tipa kad me fintira neko i krene na ulaz da ga potkacim ramenom malo, onako fudbalski sto je dovoljno da ga izbaci iz ravnoteze i posalje u picku materinu.

2. ali kako sam cesce po fudbalskim terenima, imao sam problema tipa kad me fintira neko i krene na ulaz da ga potkacim ramenom malo, onako fudbalski sto je dovoljno da ga izbaci iz ravnoteze i posalje u picku materinu.

Ja sam navikao na skroz grub basket i fudbal tako da to izbacivanje ramenom ili satara po ruci su mi najnormalnije stvari na svetu. Nema ljutnje. Tražiš faul i gotovo.
    Jedino bi nakog usro od batina kad bi me sapleo ili u skoku gurnuo u konstrukciju. A ima budala.

3. Ауу ја кад се уживим, кад неко крене на двокорак завалим му рампу квалитетну по цену да буде фаул

4. Samo se zatrci jer je ludacki dobro fizicki pripremljen i zabije se u protivnika, usput uvali kos, cesto i faul dobije, skroz nezanimljiv igrac.

Drastično fizički najdominantniji igrač na toj poziciji, verovatno ikad. I to je ono što ga čini dobrim, da ima 20-30 kila manje ne bi u Makabiju imao mesta.

Ne cenim NBA, pogotovo dok ne počnu eliminacije jer ni igračima, ni trenerima, ni onim morževima na tribinama nije bitno ko će pobediti. Zašto bi meni bilo?

5. Ne cenim NBA, pogotovo dok ne počnu eliminacije jer ni igračima, ni trenerima, ni onim morževima na tribinama nije bitno ko će pobediti. Zašto bi meni bilo?

Потпис.

6. I ja volem da lupam banane

7. А некад, кад браним контру правим неспортску.

8. Drastično fizički najdominantniji igrač na toj poziciji, verovatno ikad. I to je ono što ga čini dobrim, da ima 20-30 kila manje ne bi u Makabiju imao mesta.

tacno tako.. i tako budem srecan kad krene na nekog teskog centra, pa ovaj obrise pod njime. Eto ti faul, jebo te faul.

ni igračima, ni trenerima, ni onim morževima na tribinama nije bitno ko će pobediti. Zašto bi meni bilo?

ovo je isto tacno, igraci su srecni jer su tu, primaju nerealne plate i boli ih kurac. Navijaci su mi posebna prica, jebite me ako pola njih uopste pravila igre zna.. Jednostavno ljudi vole sou, cirkus, a NBA je 70% toga.

9. Циркус класичан.

10. E da, i jos me ispizde ljudi sa neujednacenim kriterijumima kod faulova.. Tip ti se popne na ledja bukvalno, sa laktom medju rebrima, oboji ti ruke u modro, i nista, sve okej, basket je to, nije faul.. Zato kad je lopta kod njega, taknes ga - faul. To treba tjerat sa terena. I one lebrone sto citav zivot igraju sa faul-kos taktikom.

11. Ma taj NBA mi je postao smor. Zadnji put kada sam ga ozbiljno pratio bilo je 1996.
    Od tada ih ne gledam. Cirkuzanti.
    Volim bre ono kad se Peković ukopa, pa mrdne guzicu levo, mrdne desno i onda samo na horog. To je basket. Samo rovovska borba.

12. Pre sam pratio i Evropu i NBA, i to veoma aktivno. Pa sam batalio ja da treniram a samim tim sam batalio i da pratim jer mi je, iskreno, dojadil.... nedavno sam ponovo počeo da pratim NBA a Evropu tankoza, mada sad ću da ispratim završnicu Evrolige, sad se igra dobro a domaću ligu/lige kako god, ne pratim, razlog je slab kvalitet istih.
    Što se mojih basketaških karakteristika tiče, nisam visok, bio sam plej 177cm, ali sam zato brz, veoma, imam dobar šut samo mi je tehnika sada tanja strana jer ne igram često pa sam se malo posvađao sa loptom....
    Inače da se pohvalim, igrao sam svojevremeno u ekipi a i protiv Dejana Muslija a i Andreje Milutinovića iz FMP-a, tačnije to su mi dobri ortaci. Trenirao sam u reprezentaciji sa Aleksandrom Mitrovićem iz Partizana a najpoznatiji basketaš protiv kojeg sam igrao zvaničan meč je Novica Veličković. I da, pikao sam basket na nekom kampu protiv Vese Petrovića :)

13. a domaću ligu/lige kako god, ne pratim, razlog je slab kvalitet istih.

To jeste. Slabo se igra.
    Ja idem na te tekme baš samo zbog zezanja i navijanja jer nema šta da se vidi. Partizan nema ozbiljnog protivnika u našoj zemlji. Što se tiče NLB možda samo F4 može da bude zanimljiva mada ove godine Cibona je jadna i samo Olimpija ako uđe u finale može da odigra neki basket sa Partizanom.

14. imam dobar šut samo mi je tehnika sada tanja strana jer ne igram često pa sam se malo posvađao sa loptom....

To se i meni dogodilo. Samo šut ostao.

15. Pa ljudi odoh u Arenu na tekmu.

KAO DA SMO SVI IZ LAZE POBEGLI
    PARIZANA SVOG SAMO DA BI BODRILI
    I NEMA VIŠE TU NI GRAMA PAMETI
    ALI KURAC NAS ZA SVE DRUGE ZABOLI
    PARTIZAN OLE OLE OLE OLE
    PARTIZAN OLE PARTIZAN OLE OLE

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.