Баскеташки разговори

1. Страјо, кад дођем на своју тему после пар сати, наравно да прочитам све што не написано у међувремену. :)

2. Pa naravno Strajo, kad te videh u onoj košuljici, baš si izgledao nekako fino. Suviše fino za basket. Možda boćanje ili karling... Klikeri eventualno :D

3. Hahahahah, dobro Dukka, nisam baš baletan. :)
    Peki, zato si ti počeo odma' sa opravdanjima. :)

4. Сигурно волите да га дајете испод коша.

Mislim da je primanje pod košem draže. lol.

5. Igrao sam basket u ponedeljek, sredu i četvrtak ove nedelje. Moj život je ispunjen :)

6. ja sam je trenirao 6-7 godina, dok nisam sjebao koljeno. Tada sam batalio jer 7 mjeseci nisam mogao da potrcim od koljena.
    A bio sam dobar, malen, kontrola lopte odlicna, prvi korak dosta dosta brz, mekana ruka.
    Prvi put zakucao kada sam bio visok 173-4 cm... Ah tugo...
    Sad sam skroz batalio, mada moram poceti opet polako da igram.
    A sjecam se kada sam samo na terenu visio, da je bio krov iznad igralista i spavao bih tamo.

7. A sjecam se kada sam samo na terenu visio, da je bio krov iznad igralista i spavao bih tamo.

Svi smo mi visili na boljim mestima od ovog. :)

8. Ja sam trenirao 6-7 godina kosarku, igrao sam na pozijcijama krilo, krilni centar, pa i centar po potrebi, posto je ceo region Istocne Srbije limitiran po visini, za razliku od recimo zapadnih krajeva. Tehnika mi nije bas nesto jaca strana nikad bila, za razliku od suta, pa i skoka...Trenutno imam mali visak kilograma pa i zakucavanje malo teze ide :D

9. Нисам читао тему, надам се да нећу омашити овим постом.

Занимљив чланак о странцима у српској кошарци:
    http://www.b92.net/sport/teme/todorovic.php?yyyy=2010&mm=10&nav_id=464360

10. U nabrajanju stranaca zaboravljen je jedan strašan igrač. Pero Kamerun je koliko se sjećam igrao za OKK Beograd jedne godine.

Је ли ово истина?

Колики је цар тај човек, сећам га се са светског, али не памтим да је играо код нас...

11. тема јебе... Волим да играм баскет, пошто тренирам...немам неки специјалан шут, ал' ми не могу ништа кад се залетим, што највише и радим...лепо улаз, леви или десни и даш зицер, па мирна Бачка...

12. Pratim sve. NBA, NLB, ACB, Evroligu, NCAA, šta god mogu. Pratim redovno i OKK Šabac, lokalni klub, ubedljivo prvi u prvoj srpskog ligi, zapad.
    Igram poslednje tri i po, četiri godine kada god mogu.
    Preko leta po 3-4-5 sati dnevno, sem toga , kada god mogu, kada mi škola i vreme dozvoljavaju.Preko zime ekipa sa basketa iznajmljuje termin u školskim salama 2-3 puta nedeljno, pa bolje išta nego ništa.

Ne volim da davim loptu previše, na šut sa najviše oslanjam, sa poludistance pogotovo.Levoruk sam, pa imam malu prednost.Volim da šutiram i trojke, i iz driblinga, i da igram ledjima.Volim da skačem, jer su uhvaćene lopte u basketu laki poeni.Omiljeni šutevi su mi pull up šutevi posle 1 ili 2 driblinga, i šut iz rolinga. Skačem solidno, jer sam visok, lagan, i imam veliki raspon ruku u odnosu na visinu.Najlepši osećaj u basketu za mene je lepljenje nečijeg šuta za tablu.
    Mane su mi nedostatak mase, jer većina mojih čuvara ima pod 15-20 kg više od mene, i kontrola i završnica slabijom rukom.
    Vreme sada za basket dušu dalo.

13. Је л' беше ОКК Шабац води цар-легенда Мијаило Грушановић?

14. Pa, izmedju ostalog, i on. Na klupi je , savetuje igrače i sve to, ali koliko vidim, Stepandić radi većinu pričanja i pozivanja akcija.
    Obukao je Grušanović čak i dres nekoliko puta ove sezone, u nedostatku centara.:)

15. Па зато сам и питао. :) У каквој је форми?

16. Nije u formi.Ne može da trči uopšte, stomačinu je odvalio. Šut mu je i dalje dobar, a i ima mase da centarski igra. Ali ne igra, stvarno.
    Šabac je prvi u I srpskoj, zapad, ulazi u B (drugu) ligu, inače:)

17. Уф јеботе, па и тај је глуп што лопту држи тако :))) Мислим да не сме, а и он може лаганини да симулира фаул

18. dok je jos lepo vreme ima neko za basket?

19. И'ам ја, али нећем да играм ако сте сви по 2 метра х) Ја досегао 1.80 па ми се не исплати да играм са неким ко ем зна ем је висок :Р

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.