Ae da vam se i ja malo priključim. Imam dobar šut, skok i pregled, jebe me malo brzopletost, nekad sam trenirao u Metalcu (Valjevo) . Ko je za 1 na 1? Ajmo kurčenjeeee :D
Peki primljeno k znanju, ali preduslov je da pročitaš post i da se impresioniraš. :)
Ja ne igram divljački, vaza sam bio elegantan...samo fino i gospodski, više košarkaš nego basketaš
Ако убодем дваесједном, частиш ти, може? :)
Pa ja ne znam za drugačiji način. :)
Шалим се брате, вероватно би ме одрао, тренирао си и то, ја сам самоук, као Пера Божић. Мислим, не знам да ли је он самоук, али игра тако.
Moj ćale se zove Petar Božić.
Moj ćale se zove Majkl Džordan.
Ја сам мали, ал' убодем по некад. А и брз сам и тако.
Hahahahaha, kako bih te dalje zastrašio pogledaj moj post sa 6 ili 7 strane protiv koga sam sve igrao. :)
Ne moj ćale se stvarno zove Petar Božić i igrao je košarku, sad samo malo igra na školskom. Sredovečni rekreativac. lol.
Ae da vam se i ja malo priključim. Imam dobar šut, skok i pregled, jebe me malo brzopletost, nekad sam trenirao u Metalcu (Valjevo) . Ko je za 1 na 1? Ajmo kurčenjeeee :D
AJDE DA GA MERIMOOOOOO
Биће прилике брате. :)
Da igramo ili da pogledaš post? :)
Veličković ovo ono... :) Malopre bio na TV-u lol
Диграмо. :)
Ијао, шта ти рек'о!
Ja ne volim da igram basketa jer imam one divljačke porive da nekog odalamim čim mi je na dohvat ruke (poteklo iz rukometa, dugo sam ga igrao).
Volim da igram muški, jako, protiv muškarčina kojima je ispod časti da traže faul a ne protiv maminih maza koje za pipkanje traže nesportsku. Mršte.
Ja volim rovovske bitke u reketu. Gorepomenuto mrdanje guzom levo desno, mada se ne libim ni od upotrebe lakta i ramena.
Ja volim da me pipaju u reketu, a i gorepomenuto mrdanje guzom levo desno ne izgleda loše
Сигурно волите да га дајете испод коша.
Peki primljeno k znanju, ali preduslov je da pročitaš post i da se impresioniraš. :)
Ja ne igram divljački, vaza sam bio elegantan...samo fino i gospodski, više košarkaš nego basketaš