Zapisujem, pa kad mi sine tad ću izbaciti :)
Боли ме курац, моје село, могу радиш шта оћу! тишина нискорођени!
Је л' носиш пешкир око врата док се враћаш у родни крај? А на радију пичи Драгана Мирковић? А? Реално то је маст хев&листен
Kroz šljivike iiiii livadeeeeeee...
Ne bi ja menjo moje selo za tvoja četri Beča debeli.
Moja no-nicotine e-cig. Neki su za, neki su protiv, meni je poslužila svrsi. Već više od godinu i po dana ne pušim, a kad mi baš dodje, uzmem nju.
znaš da nije dobro objavljivati sliku cele šake kad si u društvu sa ljudima koji mogu izvući karkaterne crte iz te slike :)
Rejvenko, 'oćeš da se menjamo? Oduvek sam mislio da mi dlake po rukama fale da upotpune moj mačoizam.
Nisam znala da sam u takvom društvu.
Zar nije potrebno da se vidi dlan, Mr. Hiromanseru?
Наравно да не, слушају се медењаци и раде јоровић!
https://www.youtube.com/watch?v=O_tg9HQb3cQ
кекекекеекек
Rejvenko, naziru se u levom desnom uglu. Jesam ćorav, ali nisam toliko. :)
Ko ti je rekao da si ćorav? Priznajem, sram me bilo, nisam stigla ovih dana da sredim i ručice, ali ako si ćosaviji od mene, baš si metroseksualac. :)
Dlan se gleda kad ti želiš da znaš nešto o svojoj budućnosti i potencijalima, nadlanica, oblik i dužina prstiju karakterišu osobu po principima koje ne može da promeni.
Na primer, oblik i dužina tvog palca obeležavaju osobu koja je odlična u kalkulacijama svih vrsta, pomalo suzdržana u eksperimentisanju kad su u pitanju seksualne aktivnosti i egzotična hrana ali istovremeno veoma vatrena po odbrani vlastitih stavova. Nerado proba nove stvari ali ih rado ugrađuje u vlastiti sistem vrednosti ako joj se dopadnu. Beskompromisna za neke stvari, potpuno normalno prihvata neke druge koje ostatku sveta izgledaju nenormalno ili barem iščašeno. A to je samo palac..
Dosta?
Širok palac, jako lepo i nadasve korisno :)
Još je i umereno konkavan, mmmmmm...
Duša ima i ožiljak, izgleda od pegle, šta nam to govori?
Wow. Bolje od horoskopa. :)
Može resto u PVT? Kad si me već pročitao, da znam i ja.
Ženidba više ne izgleda kao loša opcija.
Nemam ožiljak od pegle, imam od rerne, jel' se to računa?
Bilo bi mnogo, imam već jednu s bilderima na sličnu foru, onako kratež, oko dva ekrana teksta. Ako ti imaš ideju samo napred.