Да није било Вукајлије

1. ''да није вуке, да није вуке
    да није вуке, не би свита било!''

2. OFFTOPIC:
    Fejz, epic stvar.
    Lateralus ima toliko dobrih, tih "lakih" stvari... Ganglije mi se oporavljaju kad slušam tu pesmu...

ON: da nije Vukajlije ne bih imao s kim da podelim svoj muzički ukus. U svom "reality" okruženju nemam s kim da diskutujem o Tulu... :)

3. Da nije sajta ja ne bih znao da sam pandan.

4. I ja isto. Sreća pa je objasnijo.

5. Да није Вуке, не бих знао да је змија змиа.

6. Ne bih kupila kompjuter.

7. Da nije bilo Vukarlije, ostala bih nekarana, neljubljena, posto sam uzivo skrndelj, a ovde vatam na sarm i na to sto sam mnogo fina. To ovde provereno pali. U najboljem slucaju bi me trsio kucni majstor, koji svojim komentarima upravo izazva pandemiju impotencije u citavom kraju. Dalje, niko ne bi znao kakve talente posedujem, ni koliko sam radila na sebi da sve to postignem. Takodje ne bih bila obogacena saznanjem da sam pomalo bi, sto mi omogucava da, ako mi ne uspe sa ciljnom grupom, predjem na zene.
    I da, ne bih bez Vukajlije mogla da ovaj svoj sastav potkrepim ovim divnim zuckastim dokazima!

8. nebih poceo da ceprkam bagove, programiram od 5 osnovne ali nisam radio nista na sajtovima, poceo sam da ceprkam vamo sa idejom da zajebavam ljude na ovaj ili onaj nacin, i usput naucio mnogo zanimljivih zajebancija, mislim da bih sam umeo i da je napravim al bi mi trebalo vremena

9. Izdvoji nekad malo vremena, pa me nauči neki kurac. :)
    Mnogo dobra ona fora za komentarisanje mrtvih defki.

10. Да није било Вуке ја се никад не бих удала.
    Хвала, чика Вукајлија.

11. majav

Ne bih imala prozor u svet kome odavno ne pripadam.

majo, ovo je toliko divno, na toliko različitih nivoa, ne bih znala odakle da počnem da objašnjavam zašto me ovo zaustavilo dok sam na brzaka prelistavla temu....

edit: sad sam tek videla, pa džimi, fbmanijače, vi niste normalni majkemi! (umesto da raspravljate o mojim polovinama, mogli ste da bacite pogled šta kačim na fb i rešite dilemu ko je lepša a ko ružnija polovina, četvrtina, šta god!) ;)

12. Dosta davno sam došla na Vukajliju, pre oko dve godine...Mislim da me je nenormalno promenila, pošto sam došla sa 16, to neko doba kad nisi baš sasvim svestan sveta oko sebe...
    U suštini imala sam neke ideje koje niko od moje okoline nije prihvatao, a mišljenje slično mom sam našla u velikom broju na Vukajliji, tako da se nisam osećala nenormalno i poprilično sam se opustila od tad i slobodnije razmišljam.
    Sve je krenulo od cifre, of kors. Postala sam svesna mnogih stvari, više bacam hejt, čak sam donekle i promenila muzički ukus.
    Sve ređe posećujem Vuku, okrenula sam se nekim drugim stvarima, ali opet imam potrebu da dođem makar na 10 sekundi, nisam sposobna da je napustim.

13. da nije vuke, ne bih imao s kim da raspravljam o fudbalu

14. i ne bih upoznao neke kul ljude

15. Da nema Vukajlije, ja bi' čitao Đavolji rečnik.

16. da nije bilo vukajlije ne bi nikada cugao sa zmijugom oolololloloolollololool

17. Da nema Vukajlije ja ne bih upoznao neke mnogo gotivne likove, češće bih blejao sam sa sobom.

18. Gospod Bog

da nije vuke, ne bih imao s kim da raspravljam o fudbalu

Двоје су се тако смували.

19. Да није било Вуке не бих се разочарао у Радикале
    http://vukajlija.com/tako-je/29663#comment_19494

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.