Kupujem / Prodajem / Menjam

1. Hteo sam da idem opasno, i ni sam ne znam sto nisam uzeo karte. A srecom sto nisam jer sam bolestan ko ker, 3-4 dana nisam izasao iz stana jebeno. Pojuri karte ima sig oko arene, pa kako prodjes, al bice besno.

2. Zato sam za brejcu uzeo 8 meseci ranije haha, navukli me jajare, bio sam u fazonu koji kurac da objavljuju ovako rano dolazak i pustaju karte, kad ono pozurili dok se ne objavi da dolazi i na exit (prvi put).

3. ima oko arene tapkarosa oni dobiju od eventima svaki koncert situacija nema na blagajni u krugu oko arene 20 likova valja sve

4. Продаје фазон 50 страница по фејсбуцима итд.

5. Pampure vinske, očuvane, kupujem.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.