Kolko vidoh nema ove teme u skorie vreme. Ukoliko ima bio bih zahvalan za link.
Poenta je, primetio sam da se u poslednje vreme pojavlju def koje sam ocenio ko neocenjene. Prvo mislidoh da tripujem no se kasnije razuverih u suprotno.
((Napomena znam da te autore nisam ocenjivao sa duplijh, ako ih imam, mislim duple (napomena napomene: zbir pluseva datih motilki sa duplih uvek je u generalnom skoru bio u minusu))
Dakle, da li su meni anulirane pojedine ocenjene defke, ili se tu javio bag.Naravno ovo je samo sugestija na potencijalni bag, vise kao retoricko pitanje, al bi bio zahvalan na odgovoru da ne riljam bezveze.
- Ј
И мени се дешава, поједине дефке дефке сам оценио фазон пешес пута, багчина распала.

Motika mora da smori i kadpitanje postavlja....
No, nebitno.
JAAAAA kad sam o ovome govorio posmatrali su me sa unezvijerenim pogledom i smatrali su me budalom i da to samo moj profil baguje.Karina, znam da sam ocijenio defku i da s eona ponovo vraća kao neocijenjena. Ja ih zoveš zombi defkama.
Isto onaj slučaj - imam poster i definicije među omiljenima a uopšte ih nisam ni ocijeni, ama da sam ih ikada pročitao (znam svaku definiciju koju sam pročitao, nisam debil). Baguje nam Vukajlija, što jes - jes.