U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Marko... Čmarko... fak... ololo
Ја видех на неком паноу с матурантима рибу која се зове Моника Гибаница.
Jebote, Gibanica. I ono kundačiš takvu kokaru i svi znaju da jebeš Gibanicu. Ko bi još jeo Gibanicu.
Jbt ladno je zena dala detetu ime jebeni Patrik! Cak i da niko ne zna da je to retardirani lik iz crtaca, zvuci retardirano.
Ljubovija
Ja sam startovao jednu ribu i kada rece da se zove Kosana ja kad umro nisam i isfura se i ode :/... a i od druga keva Golub Mira :D
Бисерка.
Kosana,hahahaha :D
Ja imam komšinicu Ikoniju,a znam jednu klinku,mnogo dobra riba,a zove se Simonida. 'Ladno..
Радана
Dukatinka
E za ovo nisam čuo. Kakav fejl od imena lolo
Gordanela.
Hikmet
Hasiba
Berzada
svo troje ljudi znam i svim njihovim imenima sam se ismijala njima u facu.... jbg, kad su imena smiješnaaa
a jeste, ona bošnjačka imena su baš smešna, bez uvrede, ništa lično,ali jesu smešna.
mislim, ENIS! ej, ENIS!
Bosanska znaju biti najepskija.
Победа.
OKTAVIJAN XAXAXAXAXAXAXAX
uuuuuuu a tetka od jedne moje prijateljice se zove Kalimiti.... hhahahahahha brat joj dao ime po seriji liku neke kaubojske serije Kalimiti Džejn i blentavi roditelji je stvarno upišu tako i žena sad ima 40 godina, živi u po Bosne i zove se Kalimiti !!!
A pazite ovaj kombo: Stanika Rvović. Ajde da je baba pa i da prođe ali devojka ima 27-28 godina. Prezime nije mogla da bira ali sa imenom su je uništili...
Hahahha kombo!
Meni je Stanica smešno i glupo ime. Tako mi se zvala nastavnica matematike u osnovnoj.
Kao autobuska ili železnička stanica. :)