Пре неколико година су локалне новине писале о најчешћим и најнеобичнијим именима која се дају бебцима, наслов те репортаже је био: "Све, све, али Темељко!"
Zezam se, bio je zicer.
E, stvarno, zamisli zoveš se Džizs! Koji je to nepresušni izvor zajebancija i traume nejači.
U školi: "Isuse, spašavaj", "Pazi, stigma! Mošaaa", "Napravi mi špricer od ove kisele, batice" itd. itd.
ZORANA
Trebala da bude muško, a sad je idealna za sprdačinu... Majko mila koliko fora može 30 ljudi da smisli za samo jedno ime...
Ako ima neka Zorana, d' izvine, ništa na njen račun...
Imam ortaka koji zna lika koji se zove Ivan Ivan.
Глигорије хехехехехехе
Најјаче име града је Татабања, Мађарска!
Ljudevit, Agnica.
Prvo ime ko neki ljudožder, a Agnica ko usukana baba devojka od 90 godina.
Svako od ovih http://imenjak.com/muska-imena/h/
Пре неколико година су локалне новине писале о најчешћим и најнеобичнијим именима која се дају бебцима, наслов те репортаже је био: "Све, све, али Темељко!"
Marizela. Asocira na neku ribizlu ili tako neku voćku. Ili na neku vrstu boginja.
Каже кева јуче да кад је била у болници са буразером био са њима клинац који се зове Исус. Јеботе.
Da nije sestra rekla sinu (Draganu, inače): O, Isuse, jesi ti normalan, šta glođeš taj gips!?
Не, кева га звала Исусе. Оно као "Исусе, ђидо вамо Исусе!"
Zezam se, bio je zicer.
E, stvarno, zamisli zoveš se Džizs! Koji je to nepresušni izvor zajebancija i traume nejači.
U školi: "Isuse, spašavaj", "Pazi, stigma! Mošaaa", "Napravi mi špricer od ove kisele, batice" itd. itd.
Жао ми клинца, дупе ће му померати целог живота. :/
De zamisli da se zoveš Isus...
Ili Hristoslav
Slavoljub mi je urnebesno ime od kada sam ga video u slagalici.
I da, imam profesorku koja se zove Miloš Milena.
E, zamisli taj klinja Isus bude kardiolog kad poraste, uletiš mu na pregled i zapevaš... "ISUSE, DAJ MI LAVLJE SRCE DA PREŽIVIM DANE BUDUĆEEEEE"
hahahhahah Lukse
хахахаха
Јуче сам такође чуо за неког клинца који се зове Теован. Сунце ти јебем, шта је са именима Радован, Миладин, Пинки...
Славиша. Ххахахахахаха јеботе.
Ima kod mene u selu jedan lik, zove se Svenad. Cale mu se valjda zove Svetozar,a keva Nadezda pa su napravili Mix svojih imena i nadenuli ga detetu.
ZORANA
Trebala da bude muško, a sad je idealna za sprdačinu... Majko mila koliko fora može 30 ljudi da smisli za samo jedno ime...
Ako ima neka Zorana, d' izvine, ništa na njen račun...
Tako sam ja čuo za ime Pegor (Petar+Gordana).