Хахахахах да, Коста, хехехе костур коста ехехех.
Да, лик који изнајмљује студио за бендове у НС се зове Желибор. Поклонићемо му једном садницу бора, кад га већ жели толико.
A jes retardirano, ko li ga smisli. Ali Kosta ne znam da li je kao od Konstantin ili ipak od kostura. xD
I Ćira, kako možeš da shvatiš ozbiljno nekog ko se zove Ćira? xD
Неки дан КОЛЕГА Слободан са факса нам је причао како је добио име. Каже деда му је давао име, и размишљао се између Војислав, по Шешељу, и Слободан, по Милошевићу, и да УБЛАЖИ, дао ми је име Слободан.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
AHAHAHAHA GRGOL KALAPIŠ JEL ME TI ZAJEBAVAŠ? AHAHAHAHA KURCINAK HAHAHAHA
Bio kod mame u firmi neki Prolećko, taj mora po difoltu biti gej.
www.idoc.ba/digitalarchive/
public/index.cfm?
fuseaction=serve&ElementId=1502
Жива истина.
vukajlija.com/forum/teme/21296-najsmjesnije-ime?strana=18#post_1998073
Пролећко... ау. Могу замислити како му је дивно у животу.
I Kadić Hranislav. I Živadinović Živadinka. Kod mog brata je bilja neka ciganka kojoj su dali ime kokoška. Za bičevati te ljude hhaha
Екстра ми је и име Вуколај. Оно фазон, жено, оћемо Вук или Николај, јебеш га, цепај оба. Кул лик иначе. Лајву га зову.
Vukolaj baš kul zvuči. E, da, Kosta, koliko sam se kidala na to ime kao klinka exexexe
Хахахахах да, Коста, хехехе костур коста ехехех.
Да, лик који изнајмљује студио за бендове у НС се зове Желибор. Поклонићемо му једном садницу бора, кад га већ жели толико.
Знаш које ми је исто екстра име? Дафина јбт. Не знаш да ли више вуче на делфина или дафнија.
A jes retardirano, ko li ga smisli. Ali Kosta ne znam da li je kao od Konstantin ili ipak od kostura. xD
I Ćira, kako možeš da shvatiš ozbiljno nekog ko se zove Ćira? xD
Kod nas u ulici je bio bračni par: Kira i Elvira, ovako samo nije smešno, ali zajedno...
Svemir. Ladno sam slusao razgovor mobilnim "Ja sam razgovarao sa Svemirom povodom tih srafova."
Пелка.
Ишла са мном у основну, још била висока и шпицаста и сви је звали Пелка коза.
ај не кењај
Не кењај ти па да видиш како боли стомак.
Beki Bekić
Hahah danas sam jednog viđeo takvog i zamislio sam da se zove Migo
migo je ona pljosnata buba :)
Неки дан КОЛЕГА Слободан са факса нам је причао како је добио име. Каже деда му је давао име, и размишљао се између Војислав, по Шешељу, и Слободан, по Милошевићу, и да УБЛАЖИ, дао ми је име Слободан.
hahahahaha tenore
meni gabor kida