Najsmješnije ime

1. Marko... Čmarko... fak... ololo

2. Ја видех на неком паноу с матурантима рибу која се зове Моника Гибаница.

3. Jebote, Gibanica. I ono kundačiš takvu kokaru i svi znaju da jebeš Gibanicu. Ko bi još jeo Gibanicu.

4. Jbt ladno je zena dala detetu ime jebeni Patrik! Cak i da niko ne zna da je to retardirani lik iz crtaca, zvuci retardirano.

5. Ja sam startovao jednu ribu i kada rece da se zove Kosana ja kad umro nisam i isfura se i ode :/... a i od druga keva Golub Mira :D

6. Kosana,hahahaha :D

Ja imam komšinicu Ikoniju,a znam jednu klinku,mnogo dobra riba,a zove se Simonida. 'Ladno..

7. Dukatinka

E za ovo nisam čuo. Kakav fejl od imena lolo

8. Hikmet
    Hasiba
    Berzada
    svo troje ljudi znam i svim njihovim imenima sam se ismijala njima u facu.... jbg, kad su imena smiješnaaa

9. a jeste, ona bošnjačka imena su baš smešna, bez uvrede, ništa lično,ali jesu smešna.
    mislim, ENIS! ej, ENIS!

10. Bosanska znaju biti najepskija.

11. A ima baja kod mene na faksu, zove se Oktavijan i studira istoriju decko

Победа.

12. OKTAVIJAN XAXAXAXAXAXAXAX

13. uuuuuuu a tetka od jedne moje prijateljice se zove Kalimiti.... hhahahahahha brat joj dao ime po seriji liku neke kaubojske serije Kalimiti Džejn i blentavi roditelji je stvarno upišu tako i žena sad ima 40 godina, živi u po Bosne i zove se Kalimiti !!!

14. A pazite ovaj kombo: Stanika Rvović. Ajde da je baba pa i da prođe ali devojka ima 27-28 godina. Prezime nije mogla da bira ali sa imenom su je uništili...

15. Hahahha kombo!
    Meni je Stanica smešno i glupo ime. Tako mi se zvala nastavnica matematike u osnovnoj.
    Kao autobuska ili železnička stanica. :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.