Najsmješnije ime

1. Subota. Tek se sad setih. 'Ladno znam lika koji se zove Subota. Ne preziva, nego zove.

2. a preziva vikend

subota vikend

hahahha

3. Meni baba pricala o tome kako su prvi doseljenici u moj grad bili iz Crne Gore. I prica ona bilo nekoliko brace i jedan od njih se zvao Majmun.

4. Stamena ili stamenka definitivno!

5. Ahahahaha, kako je smešno to što se neko zove Petoletka Karakurtović!

Smejete se bez srama osrednje ružnoj igri sudbine koja je nekog zadesila. Zar ovako nisko da padne humor na vukajliji?

6. Ти мора да си неки Јаблан.

7. Piroškaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

8. Мени Јарамаз најсмешније презиме. Замисли још оде у Турску, попадали би браћа Турци :D

9. Тетка и теча уплаћују аранжман за летовање, а испред њих стоји лик. Разговор тече овако:
    Како се зовете?
    Шмиго Шмигић(тетка цркава, теча неће јер је јелте уљудан)
    пффффффф добро, а супруга?
    Равијојла Шмигић.

Svi vriste od smeha,a ima cak i upisanih

10. Krešimir, definitivno.

11. Ja znam za jednu porodicu, žive na selu, tri sestre se zovu, Golubija, Guska a ova treća je isto ima neko pernato ime, ne sećam se. Istina, ne izmišljam. Mogu zamisliti kako je Guski bilo u školi.

12. Željana. Uvek me podseti na Bicu i Đeljanu.

13. Им'о сам другарицу из одељења у основној која се зове Фејзулов Зухрана. Тек негде у трећем разреду сам био извалио шта јој је име, а шта презиме...

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.