Spartacus: Blood & Sand; Gods of the Arena

1. S obzirom da se prednastavak upravo završio, a druga sezona neće pre 2012. podelite vaše utiske o ovoj koljačini/jebačini.

2. Чему тај спем? Човек је лепо отворио тему, не контам зашто кењате безвезе.

Гледао сам само једну епизоду - ону кад Спартак и његов ортак убију оног зајебаног гладијатора, и могу рећи да ми се серија чини ок. Добра глума, прича, сисе севају на све стране, плус од мене. Никако да се наканим и почнем да скидам целу серију, ал биће ваљда ових дана. :)

3. Ја сам гледао две епизоде и то не целе - у једној неки лик јебе другог лика у затвору, а у другој маскирани Спартак јебе неку плавушу, а неку другу плавушу убију. Мислим да би требали да преименују серију у "Спартак : Крв и сперма". Мада, кад мало боље размислим, све серије продукције ХБО би требале да носе тај поднаслов.

ЕДИТ : Побрисан спем.

4. A ova i slične teme nisu spem, a Dvajte? Što treba sad, da za sve što vidimo na televizor, internet i novine otvaramo posebne teme, koje neće imat više od 7-8 postova, i koje će samo da se gomilaju na sajt ka' smeće, što i većina jesu, da ne pričam o nepreglednosti foruma zbog toga. Ne znam mogu li teme da se brišu, ali trebalo bi. Eto tako, odo' sad da otvorim po jednu temu o svakoj Metalikinoj pjesmi, i o njihovim cover pjesmama, i njihovim cover cover pjesmama.

5. Ок Мешо, контам шта хоћеш рећи, али ова серија је доста популарна па је Уррад вероватно очекивао већи одзив на теми и зато не мислим да је баш толика катастрофа што је отворио. Уосталом, ако мислиш да је спем и да утиче на непрегледност форума пријави је за закључавање/брисање па нек модератори одлуче.

Ја сам гледао две епизоде и то не целе - у једној неки лик јебе другог лика у затвору, а у другој маскирани Спартак јебе неку плавушу, а неку другу плавушу убију. Мислим да би требали да преименују серију у "Спартак : Крв и сперма".

Хаха, да да. У епизоди коју сам ја гледао биле су оргије гладијатора са служавкама + још једна соло јебачина. Добро, можда су мало претерали са тим, али свиђа ми се како су одрађене сцене борбе а и свакако је занимљива серија за пратити.

Иначе, кад смо већ код ХБО-а ова њихова нова серија "Boardwalk Empire" ми исто делује као добра, мада сам и ту гледао само једну(прву) епизоду. Плус главну улогу игра Стив Бушеми, што је до јаја.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.