Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
ја могу сутра
pa ne mogu ja, mozda uspem ali ne garantujem, najbolje je sad...
зови ремеа одма
Nije Reme kod kuće... :P
e jebi ga, Dzanki igraj sa Diom sutra, ali reci mu nek bude tu od 9 do 11 ako moze, ako ja dodjem na kratko odigracu ja, ako ne igrajte vas dvojica...
Крајино , сутра играмо.........
Синови ако Иствич угази Манчестер добр....................а не није то тај филм.....
Елем .... седамнаесто , претпоследње коло ...
Елементи - ЛАГ
Крајишници - Обилић
Нимиц - Wihnehwotumeprobraborzakduei
Звездале - Пропали Сношај
Компаунд - Арчери
Првенство се ближи крају , ово је врло вероватно коло у којем се одлучује првак.
Сношај има тешко гостовање на малој маракани , а Крајишници дочекују непредвидиви Обилић ......Такође и борба за треће место се ломи , Арчери иду на ноге такође непредвидивом Компаунду , као и Вунево Нимицу ........ЛАГ ће добити гарантовано! :))
Е набијем вас на курац ко је смарао са Раулом... Била је баш добра журка...
Мора да је неки тешки сељобер.
jhahhahaa
Џанки 100%....
Е онај џанки што причао раул је сеља
Do jaja je bilo, ja sam bio Džanki :P
Крајишници - Обилић
kad cemo igrati, kad vama odgovara da odigramo?
Па вечерас ћемо , детаљније када се чујем са Србином , али цените тамо од 10 па на даље....
Kompaunde gde si?
ajde gombaunde
LAG je tu, cekaju se Elementi.
sace se skupiti da igraju Kup s nama pa mozete da odigrate!
e super
Е јебига Седпласе сад стварно губите сваку шансу за девето место :))