HBSV - Вукајлија Премијер Лига - 2 вс 2

1. zanima me sta ako se ne odigraju neki mecevi do 10 veceras, jel se svi po difoltu racunaju kao odlozeni, ili se odlazu samo oni UNAPRIJED odlozeni?

Moze i posle 10 , sve je u dogovoru .

2. Lupus mi se izgubio... Lupuseeee.... De siii ?

3. Ту сам бре, имаш поруку.

4. Purasevicu nadji saigraca pa ako moze oko pola 10 da odigramo...

5. 3 meca ce verovatno biti odigrana predvidjam :
    Пропали сношај : КРАЈИШНИЦИ
    Арчер : Nimitz
    Kompaund : Звездале

6. Purasevicu nadji saigraca pa ako moze oko pola 10 da odigramo...

Bioshocker ovde jebo te . Chavez se vraca u 9:15 , pola 10 , ajde malo posle toga molim te daj to da odigramo barem !

7. Ево , ови се нашли , шта сад чекате , нека неко хостује и играјте.
    Организација очајна?Па шта сад , треба ја да сваког од вас ћушкам и терам да играте?На вама је само да се јеббено нађете и одиграте меч од 3 минута, зар је то толико тешко?

8. Nisam ja rekao da si ti kriv buraz, nego da niko ovo nije dovoljno ozbiljno shvatio..
    Senko ako vidis ovo dodji na link koji sam ti poslo na pvt...

9. O Sokeru znam da si ti. treba da se predstavljas pa da ti banuju i ovaj profil...
    ajde u 10...ok...

10. Modovi znaju za ovaj profil :)

11. Јел се игра турнир? Ја могу да играм

12. Propali snošaj - Krajišnici 0:2

Golovi: Sunshine 2

Asistencije: 0

13. srbine vi cekate daba ako dodje, a vjerovatno nece doc....

14. Опа , ево га и први резултат.Крајишници су кренули јако!

15. А кад се игра друга текма ?

16. Ваша међусобна друга текма, или друго коло?
    Ваша међусобна кад дође време по жребу , друго коло ....јебем ли га ,сутра сигурно не, игра репрезентација , можда субота ,ал то тешко , највероватније недеља.

17. e da ga jebem.... mi ne odigrasmo mec a ja sad moram da idem. jbg cekam odje od 7 i nista, a morao sam prije 20 minuta da se gubim napolje. odlozen mec do daljnjeg.

18. Evo mene! Šokeru, gde si?

19. evo i mene...
    a Dzankee kako ce on da nas nadje...
    valjda gleda...

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.