Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Arceri racunajte da ce se tekma odigrati negde oko 10 , mozda 15 minuta posle 10 . Mislim da nije problem odvojiti pet minuta .
Sedplasov predlog je dobar , ja sam za .
Обилић вероватно неће играти меч са ЛАГ-ом , јер један њихов члан , Дуб , није у могућности да игра , тако да се наш меч одлаже за неки вандредни термин када екипа ЛАГ-а буде комплетна.Ипак , чуда се дешавају па ако се ипак Дуб појави ......
ja sam tu od 8
Rekoh ja :)
REME
JABUCHILO
IZ SENKE
pozivam vas da se javite da krenemo sa organizacijom meca. ja sam spreman. jeo sam, srao sam, jebo sam, zavrsio sve obaveze znaci tu sam. skupite se.
Сви учесници лиге нека крену са одигравањима својим мечева.Сва правила и пропозиције су на првој страни ако неком нешто није јасно.
aooo jebote.... dje su ova dvojica??
Vidim ja da se polovina prijavila jer se odusevila sto je to liga . Bitno da stoji ime na listi timova , a od igranja kriv kurac .
Па то Шокере.На првом месту Дуб , пријавио се а неће га бити неколико дана , Ксела каже да ће можда да изгуби нет у скорије време па да га мења Хуго.Све би ја то дисквалификовао....... :) кад не могу да се снађу...
ЕДИТ:
Играће се текме , има времена , ноћ је дуга , али ја и Србин вероватно због преподобног Дуба нећемо да играмо..
Haxball je zivot !!
:))))
L@ki vama je bar Dub rekao ranije da vjerovatno nece da igra....
Šta se dešava sa našom tekmom. Sanšajn, jel ti dolazi ovaj tvoj ?
Ма ови твоји ће се одазвати само им пошаљи пвт и чекај......
ja sam tu, gde je dub? Ako ga nema nek uleti janpi ili neko ko je još bez para.
Е , договорите се , свако за своју текму , одиграјте и постујте извештај , нема мењања играча који не играју.
znači duba nema, naš meč se odlaže za ko zna kad?
http://vukajlija.com/posteri/majku-vam-bozju-32853.jpg?1286708715
zanima me sta ako se ne odigraju neki mecevi do 10 veceras, jel se svi po difoltu racunaju kao odlozeni, ili se odlazu samo oni UNAPRIJED odlozeni?
Lupuse i Bonde spremni smo, dosao je ovaj moj. Ocel i senka biti host, mi mozemo odma poceti ? Javi
Moj utisak posle prvog dana igranja lige:
Ideja - Fenomenalna
Oragnizacija - Očajna