U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Kad?
Среда вече.
Elementi su za sad u ovakvom sastavu:
Gospod Bog (c)
Pekky
Janpi
Ukoliko zafali igrač koji će igrati aktivno, a verovatno će, bar u početku dok Pekky ne popravi komp ja ću da im jurim još jednog igrača, R. G. i P. ostaju moje tajno oružje :P
Како ствари тренутно стоје састави и тимови та сада су :
1.Крајишници - Саншајн , Јорганџија ,Грока , То (нема услов за сада ,има 57 поена тренутно , мора да има 100)
2.Пропали Сношај - Ђејмс Бонд , Лупус , Значи Ја
3.Арчери - Џанки , Мадафака Шит , Дио , Сремски Нинџа (нема услов , 2 дефиниције и 100 поена му фале)
4.Обилић - Лаки , Србин 1389 , Кузман92 , Огњетина , Пеки Д Џем
5.Компаунд - Јабучило , Реме , Ен Дотер
6.Вунево - Ксела , Душан 1001 , Скочимиш
7.Звездале - Из Сенке , Стелекс , Милош Микс (нема услов , 2 дефиниције и 100 поена)
8.Нимиц - Биошокер , Чавез , Скурди
9.Елементи - Пеки ,Господ Бог , Јанпи
10.ЛАГ - Седплас , БојанБојанБојан , Дуб
Ако неко фали или сам пропустио нешто , допуните.....
-.-
ja ne vjerujem, jebeni Oblic mi je preoteo dva igraca sa moje transfer liste.
хаха , кога си хтео да доведеш?
Laki je svima preoteo igrače :P
kuzmana i ognjetinu.
doduse kuzmanu nisam ni stigao da se obratim kad sam vidio da si ga uz'o.
a sad, jebeno sad prije pola sata, saljem pvt ognjetini i sad ispade da i on igra za vas -.-
e u kurac....jos da dodam tome da nekoliko igraca nisu htjeli da dodju, sto zbog tehnickih problema sto zbog penzionisanja, tako da mi jebeno ponestaje opcija, al dobro.... :D
Ja sam Kuzmanu poslao poruku 2 dana pre Lakija, čak mi je i odgovorio na PVT pre nego što mu je Laki poslao poruku, al' jebiga, Laki bio aktivan u trenutku, ja nisam, šta da se radi :P
На основу тога се може закључити које методе смо користили за проналажење играча ... :)) мада дискутабилно је какав је њихов ниво скила данас ...
pa realno ko se nije sjetio treba s'ubije odma....
a sto se skila tice jbg, moracemo da se oslanjamo na srecu, jer vremena bas i nema za provjere....
ja imam jos trojicu na transfer listi lolo a bilo ih je 9 :D
Ja mogu da napišem defke još nekome, i proguram nekoga mimo pravila (Sanšajn zna kako :D) ako baš zafali igrača...
Ксела Самарићанин ...ццц......једино Звездале нема кфорум за лигу , овај Лошми их кочи ......
senko, uvjek ti ostaje opcija da zovnes Belog Crnca a.k.a. Deda mraza u zvezdale :D
Senko i ti umeš da pišeš, ja se brinem trenutno samo za Elemente :P
Senko, koliko utakmica prodaš? :P
zahtjevam da se zvezdale i vunevo diskvalifikuju zbog namjestanja utakmica. ili makar po minus da im se nametne lolo :D
Senko napisaću ti par defki preko privatne poruke a ti mu ih prosledi odmah da definiše što pre :P
Laki reaguj, korupciji se mora stati na put!!
Није то корупција ,дечко само хоће да им помогне.Оно , сви знамо да је Ксела кваран као шупаљ зуб ,али ... :)))