Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Laki jebote, ti misliš da smo mi sprdnja? Najebaćeš! :D
Šoker postao pro!
Nimitz ftw!
Madafaka sta htede ?
šta kažeš na kup?
i na ono iznad kupa istop moj post...
Da napravimo ligu, ali pravu ligu, sa pravim klubovima i pravim dresovima i himnama i tim čudima.
Da prvo osnujemo dva kluba za početak, po 10 igrača, kasnije se odvajamo, pa imamo tri ili četiri kluba, kao prvi timovi, kao Milan i Inter.
Svaki igrač bi imao pravo da ode iz jednog tima u drugi sa dozvolom većine svojih suigrača.
Mrzi me sada da pišem, ako ste zainteresovani pitajte šta vas zanima ako jok protraćio sam 3 minuta života bezveze.
Овако , прво коло :
Wihnehwotumeprobraborzakduei- Елементи / службени резултат 3-0
Пропали сношај - КРАЈИШНИЦИ / 0-2 (Саншајн 2г)
Арчер - Nimitz / 2-2 (Џанки 2г ,Чавез 1г , Биошокер 1г)
Kompaund - Звездале / службени резултат 0-3
Голови службеног резултата се не приписују играчима већ се само наводе као тимска статистика.
ne
Ксела , може то матори , али тек када завршимо ову лигу и овај куп који имамо.До тада ти разради ту идеју.
Ако уговоримо дан када играмо лигу , то јест када се већина лигаша сложи, и играчи кажу да ће играти а не дођу , то се одмах рачуна као службени резултат 3-0.Ако играч каже да не може да игра и то унапред најави , онда се утакмица одлаже.
Тако да убудуће сви то знају.И само долажење на меч је пола посла , тако да се ова испаљивања не толеришу.
tako je..
Laki nije to nikakav problem, samo treba da podelimo igrače koje se dobrovoljno prijave u 2 tima, kasnije svako rešava probleme u okviru svog tima :)
biće :)
Posle prvog kola
http://img196.imageshack.us/img196/7789/tabelatm.png
znaci sluzbeni?? msm nije da mi smeta ipak je to pobeda :D al da kazem da se reme javio, poslao sam mu pvt i rekao mu da pokusa da dodje prije 9 i dosao je, ali jabucila nije bilo nidje. realno ja i senka smo bili tu od 7 do pola 10 a reme od pola 9, tako da ovaj rezultat nek ide jabucilu na dusu.....
sledece kolo u nedelju jel??
За данас су сви знали да се игра лига , и зато ови који нису обавестили да неће моћи да играју имају пораз на службени јер су ови други били довољно организовани да се појаве.
да не би било срања , опет ћу да пита, све учеснике лиге.
posto ima vremena do nedelje, daj im fore do subote vece da jave ako ne mogu da stignu.
jel moze tako? mislim da je posteno.
Може.
Nista mi se ovo ne svidja sa sluzbenim 3:0 . Npr. mi i Arceri igramo i damo po 2 gola , ovi drkaju kurac i onda vi dobijete 3:0 i ispadate bolji . :S Ako razumem dobro .
Ja sam ZA Xelin predlog. I kad budu igrala ta 2 tima, mnogo lakše ćemo navatati bar po 2, ako ne po 3 igrača od ukupno 10 koji će moći da odigraju utakmicu. Timovi treba da budu podeljeni pošteno. Znači ne može u jednom timu da budu svi dobri igrači (reprezentacija), a u drugom timu oni malo lošiji (koji nisu rep), dalje, svaki tim mora da ima bar jednog extra dobrog odbrambenog igrača i jednog super napadača, i još dvojicu igrača koji su dobri skoro kao ova prva dvojica koji mogu da ih zamene ako ovi nisu tu, a da tim opet bude jak. Svaki tim treba da ima i još nekoliko prosečnih igrača i na kraju još po nekoliko nešto lošijih igrača. Tako pošteno podeljeni možemo da igramo. Ali od ovoga verovatno nema ništa dok se ne završi liga.
Ovde se javljaju neka nameštanja, sistem 3 za 3, oni se ne pojave sad vi se ne pojavite u drugoj utakmici, ako se otkrije nameštaljka sledi ispadanje iz lige!!!
Ja samo da prijavim da mi je juce umro hard disk (slava mu), i zato me nije bilo. Sad sam instalirao neki XP Lite na ovaj stari hard od 10 gigabajta i kao sljaka sve lepo, ima zenske i sve.
Naravno, to ne menja cinjenicu da od Nikole nema ni traga ni glasa. Zapravo, on se covek nije ni prijavio ovde nego sam ja pomenuo da bih voleo da igram s njim, a neko nas je ubacio kao ekipu...