HBSV - Вукајлија Премијер Лига - 2 вс 2

1. Ja se prijavljujem za kapitena HBSV 2!
    (skromnost mi vrlina)

2. Mi jedno ne zavrsimo ,a pocnemo drugo . E zivotre ...

3. Što se tiče tabele i službenih rezultata od 3-0.

Ovo je moj predlog. Dosta sam ramišljao i ovo mi jedino ima neke logike i pravde.

Neko ko nije ni igrao dobije 3 poena i 3 gola, a da se nije mrdnuo. Ne treba tako. Ja se recimo mučim kao retard da igram nerešeno za 2 gola, a neko ko nije igrao ima 3g i 3p. Ovo je predlog. Tim koji izvisi, ne pojavi se i slično ima sledeći režim:

Samo mu se u brojevno stanje poveća tekma.

Ako je imao skor 2 partije, 0 golova datih, 0 primljenih, posle kola u kojem nije učestvovao, piše mu se 3 partije, 0 datih, 0 primljenih. Pa kad nabiju 3 neodigrane, diskvalifikacije. Ovo poslednje je fleksibilno. Dakle oba tima dobiju samo tekmu na +1, ništa menjanje golova, jer nema smisla.

4. znaci da se racunaju pobede/porazi ali ne i golovi??
    svidja mi se, postenije je.

5. Матрикс

Једва сам ту, не игра ми се више.

* pre 19 minuta

Toliko o tome.

Chavez, dobićeš PP skorije :)

6. Najbolje bi bilo kad bi sa Sremskim igrao neko od ovih sto su kukali da igraju , a mi im ne daju , kad su vec toliki entuzijazisti neka se dokazu .

7. nikola je matriks jel tako??
    i odustao je??
    onda nek nadje nindza nekog drugog, ionako je tek pocela sezona tako da nece bit neke velike promjene.
    hugochavez je slobodan btw

8. hugochavez je slobodan btw

Dobro zapazanje .

9. Било би супер да се игра у недељу...

Толико од мене...
    :)

10. dobro Bio covece sta sam ja kriv koji kurac?

11. ne valja onaj sistem Čavezov jer šta ako se meni ne pojavi protivnik 3 puta ja najebem zbog toga...
    a i mogu da se dogovore 3 slabija tima i da namerno to urade ne dođe svaka protiv npr mene i Dzankeeja i izbace nas a mi mogli da igramo svaku utakmicu i bili spremni...
    službeni bi samo mogao da se smanji na 2-0 i to je to...
    ili čak na 1-0

12. dobro Bio covece sta sam ja kriv koji kurac?

Sta pricas bre ti uopste ?

13. sta mi seres tu koji kurac "dobro zapazanje"??
    samo sam mu predlozio huga jer mozda nije znao da je on slobodan.

14. Ako si mislio da sam sarkastican , nisam bio . Koji post iznad sam predlozio da se nadje odgovarajuci igrac za Nindzu . Ti si me podsetio Huga , eto , to je to .

15. e pa jbg izvinjavam se onda, tako mi je izgledalo.

16. Aj nek neki dokoni covek kreira .

17. ja pravim tabelu gde trebva samo da upišeš rezultat i on sve odradi, nema ništ ručno da se ne bi zajebavali... :)
    pridružiću vam se uskoro, ako neko kreira naravno ;)

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.