Laki, aj samo pojasni ovo. Ja dodjem na temu i pitam jel mogu da igram sa Nikolom, neko nas prijavi bez njegovog pristanka, vi kao sve ok... i sad kad se ispostavilo da Nikola nije ni video ovo sve, visim zbog tog nekog koji se izlajao u ime nas dvojice? Jebem li ga ako to ima logike, a pogotovo nema logike sto ne das da upadne Cavez kao zamena.
Da ne bih bio pogresno shvacen - prezivecu i bez da igram ovu ligu, nego samo pitam jer mi ovo sve zvuci malo cudno.
Dub je tu sutra, tada možemo da odigramo sve zaostale utakmice, ne izlazimo iz lige i ne dozvoljavamo da neki članovi koji su se juče registrovali upadnu u ligu. Ipak je ovo Vukajlija, svi smo aktivni i članovi i znamo jedni druge. Kad može neko naš da upadne i onako troluje, kako da dozvolimo nekome ko ni ne zna šta je Vukajlija da uskoči u savez. Kada skupe 100 poena nek se jave. Ali sada oni mogu da kažu: A kako Jorgandžija, pa to je neki sanšajnov ortak koji se registrovao na sajtu samo da bi igrao hax, nema nijedan poen, kako ste njega pustili? Po meni ni ovo nije ok, jer su aktivni autori i dobri haxbaleri hugočavez i janpi ostali bez para, a neko igra ligu bez ijednog poena. Sad može da dođe i Stefan sa bureka koji je ovde duže od nekih koji igraju ligu i od nekih koji traže da uskoče umesto tima LAG, i da traži da on igra. Znači ljudi, može da igra samo dobar, pouzdan, aktivan autor.
Sad ću poslati pvt timu Zvezdale, al aj da i ovde napišem da LAG može da igra večeras posle 8, Dub kaže negde oko 9, al opet će mi javiti tačno.
A posle toga možemo odigrati sa Obilićem zaostalu utakmicu ako oni mogu.
Ма знам, безвезе сам поставио ово, ко да су га снимали са касетофоном у некој шупи
Izdaja himne!
Laki, aj samo pojasni ovo. Ja dodjem na temu i pitam jel mogu da igram sa Nikolom, neko nas prijavi bez njegovog pristanka, vi kao sve ok... i sad kad se ispostavilo da Nikola nije ni video ovo sve, visim zbog tog nekog koji se izlajao u ime nas dvojice? Jebem li ga ako to ima logike, a pogotovo nema logike sto ne das da upadne Cavez kao zamena.
Da ne bih bio pogresno shvacen - prezivecu i bez da igram ovu ligu, nego samo pitam jer mi ovo sve zvuci malo cudno.
Čavez igra sa Biošokerom...
a Hugočavez je slobodan...
a ja bih njemu dopustio da uđe kao nadoknada Nindži za ,,našu'' grešku...
EDIT: ja sam za ligu slobodan samo od 7 do 8 večeras pa molim mog saigrača i ekipu KRAJIŠNICI da u 7 bude spremna kako bi to završili dok možemo...
Dub je tu sutra, tada možemo da odigramo sve zaostale utakmice, ne izlazimo iz lige i ne dozvoljavamo da neki članovi koji su se juče registrovali upadnu u ligu. Ipak je ovo Vukajlija, svi smo aktivni i članovi i znamo jedni druge. Kad može neko naš da upadne i onako troluje, kako da dozvolimo nekome ko ni ne zna šta je Vukajlija da uskoči u savez. Kada skupe 100 poena nek se jave. Ali sada oni mogu da kažu: A kako Jorgandžija, pa to je neki sanšajnov ortak koji se registrovao na sajtu samo da bi igrao hax, nema nijedan poen, kako ste njega pustili? Po meni ni ovo nije ok, jer su aktivni autori i dobri haxbaleri hugočavez i janpi ostali bez para, a neko igra ligu bez ijednog poena. Sad može da dođe i Stefan sa bureka koji je ovde duže od nekih koji igraju ligu i od nekih koji traže da uskoče umesto tima LAG, i da traži da on igra. Znači ljudi, može da igra samo dobar, pouzdan, aktivan autor.
То је лепо мадафака али игра се у недељу.....
Ако се скупимо сви вечерас могли би да наставимо лигу, нема потребе да се одлаже уколико има услова да се игра
pardon, ne večeras, u nedelju, nešto sam utripovao jutros da je nedelja, sutra od 7 do 8...
Pazi , nije vam ni ovo lose za himnu :
http://www.youtube.com/watch?v=Ssezbxt4APk
:D
Крајишници химна:
http://www.youtube.com/watch?v=Pj7uLZjNKnE
Arceri ima li vas ? Kad se igra drugo kolo ? Ja mogu sad, posle odo.
u nedelju se igra, sunce nase :D
Doooooooooobroooo...
samo da pitam jel ovo raspored utakmica za drugo kolo?
LAG : Звездале
Nimitz : Kompaund
КРАЈИШНИЦИ : Арчери
Елементи : Пропали сношај
Обилић : Wihnehwotumeprobraborzakduei
Yes man.
sunčevzrače sutra u 7, može li?
Da li ce Chavez i Kompaund tim biti spremni da igraju veceras ?
Odgovara meni, a verovatno i saigracu.
samo da najavim da ce mec, LAG - Zvezdale biti odigran posle 8.
jos nije dogovoren tacan termin.
inace, Bio, ja ti preporucujem da posaljes pvt remetu i jabuchillu jer ko zna dal ce da vide ovo u ovoj temi
Sad ću poslati pvt timu Zvezdale, al aj da i ovde napišem da LAG može da igra večeras posle 8, Dub kaže negde oko 9, al opet će mi javiti tačno.
A posle toga možemo odigrati sa Obilićem zaostalu utakmicu ako oni mogu.