Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
vidi ti, pošalji mu privatnu poruku...
pa ako se dogovorite razmotrićemo...
Sto se mene tice, igram sa bilo kim.
Pljug , ako si ti doso ovde da dovodis celu ekipu ja , da sam Laki il ko je vec odgovaran za sve ovo , bih ti reko da NE MOZES . Ovo je Vukajlija i neka ostane u tom duhu , ajde sad da turnire igra nas 10 Vukajlijasa i 15 random HaxBall igraca . Ne ide bre .
a ako nije sa Vukajlije NE MOŽE, to se podrazumeva...
ja sam mislio da mu je rekao neko odavde sa sajta pa da će s' njim da igra...
ko nije sa sajta, žao mi je nek je svecki prvak NE MOŽE!
naravno da mi je rekao neko odavde.
kako bih uopste saznao za ovo ljudi? ne znam cemu sada tolika ljutnja zbog ovoga. samo hocu da igram haks ligu s vama. nisam s marsa pao. jbga sad. nisam pre postovao ali ako ocete za pet minuta cu napisati deset definicija. je li u tome poenta? naravno da nije. lako cemo se zdruziti preko haksa. nisam neki dembilac jbga. niti je moja ekipa bzv.
Лаки..
Не може , јебеш то.Него мадафака , ја сам написао за наш дуел да је одложен против ЛАГ-а ,,, а ти кажеш да ће свако против њих укњижити 3 бода , да ли то ретроактивно имплицира да и ја мом тиму упишем 3 бода и победу службеним резултатом?
trebalo bi sacekati Daba i odlagati sve LAG-ove utakmice dok on ne dodje (ne mislim na cijelu sezonu vec prva 2-3 kola maksimum) pa ako ga do tad ne bude bilo i Zezator ne nadje saigraca onda svima upisati zvanicni rezultat protiv njih.
a nindza ti vidi da se dogovoris sa hugom
http://vukajlija.com/recnik/autori/27760
posalji mu pvt, mislim da je bolje da se vi dogovarate nego da to neko radi za vas, nema smisla....
pošto nisi ktitor onda si verovatno mađioničar
šalim se, sviđa mi se sedplasov predlog...
@pljug
nema ljutnje nikakve samo te nisu razumjeli ljudi. kontali su da ste ti i tvoj saigrac dosli na vuku samo zbog toga a to ne bi bilo ok.
ionako ste zakasnili jbg, jedino da upadnes kod nekog kao zamjena jer izgleda da se nekoliko igraca prijavilo eto onako.... a ako ni to ne uspijes, jbg bice druga sezona pa se prijavite tad (kontam da ce da se zavrsi ova za nekih 20 dana).
a do tad mozes da igras sa nama rekreativno, svaki dan ima neko ko igra tako da nije problem....
vazi.:)
Ja posl'o Cavezu poruku, ce vidimo sta kaze covek.
Цео савез се распада , ова лига је једино што се за сад колико толико игра.Нема попуштања , правила су била јасна.Ниси стигао да се пријавиш - не можеш ни да играш.Пријавио си се , не играш , губиш утакмице.Дуб ће се вратити у недељу , понедељак.Тако да евентуално неће одигртати 1. и 2. коло , за осталих 16 је ту.Исто важи и за Ремеа и Јабучила , нису се снашли , јебига , наћи ће се следећи пут , знам да ово читаш Јабучило.Сремског и Николу је пријавио Џанки , не знам одакле му та идеја , није вас ни питао.Никола је рекао да неће да игра , Сремски , шта да ти кажем , изгубићеш све текме службеним јер НЕМА ЗАМЕНЕ ИГРАЧА!
Ово је коначно и сви ви који би сада да играте са нама , а гле чуда има вас баш много у последње време , мораћете да сачекате следећу лигу.За репрезентацију знате условем не морам да пишем.Пасс нећете да добијете док не прође одређено време , играјте у јавним собама вукајлије са пасвордом "вука" , сви ви који хоћете а не знате репрезентативни пасс.
На ову тему више нећу да пишем , овим је све речено.
TAKO JE!
samo da se javim da cu biti tu u nedelju od 7-10 tako da cu bit dostupan za drugo kolo.
:) oki. sve je jasno. ne znam zasto digoste toliku galamu oko mog predloga. nisam trazio ne znam sta. samo ako ima mesta da se zamene ekipe. kontam ja sve sad, vasa ideja vasa stvar, ali cemu takav stav madafaka? :) naljutio si se bez potrebe. sedplaz je lepo covek objasnio kako treba. i ok je stvarno. :) sacekacemo svi sledecu sezonu. videcemo koliko ce se odigrati i od ove prve. :) salim se. ja sam mislio da ce to biti dobra stvar sto se drugi ljudi interesuju za ovaj projekat, tako da ga nazovem. takvim stavom samo odbijate ljude. :) mada niko nije ni rekao da ocete da napravite ligu za celu srbiju, jesam malo i ja preterao. meni se eto svidelo i ja reko da pitam.ne moram valjda da objasnjavam sad to bez potrebe. :) igrajte hax i uzivajte :) poz svima. hvala na odgovorima.
Brate , molim te , imamo problema mnogo , ne mozemo o svemu da mislimo .
Знам да није потребно ,али , Србине шта кажеш да нам ово буде химна ?
http://www.youtube.com/watch?v=OZ4wPixMBQ0
Лаки, могло је ово и на пвт да не спамујемо тему али добро ајде. Добра је песма, може за химну
А шта мислиш на ово? хахахахаах
http://www.youtube.com/watch?v=TKpb_HbDi1U
Пази , текс и речи ми се свиђају али музика и интерпретација очај , Милош заслужује бољу музику боље вокале и бољу интерпретацију од од од овога....