HBSV - Вукајлија Премијер Лига - 2 вс 2

1. Ево сад могу да играм

2. ево сам ево сам , Душане , прави

3. ae kad zavrsite dajte pass na pvt da igram malo s vama, JamesBond je napravio sobu i stavio neki tamo pass, pa probaju neki novi glupi sitem, da trazimo hostu pass na pvt kad ocemo da igramo...
    ja trazio pre 40 miuta jos mi nije odgovorio...

4. II
    ЛАГ : Звездале
    Nimitz : Kompaund
    КРАЈИШНИЦИ : Арчери
    Елементи : Пропали сношај
    Обилић : Wihnehwotumeprobraborzakduei

Објавите резултате.Игра ли ико сада лигу?

5. aj može sad mislim da su obe naše ekipe tu

6. evo samo časkom nešto da obavim pa pravim sobu budte tu

7. Резултат (колко се ја сећам):
    Пропали сношај - Елементи

2-3

За нас сам оба гола дао ја, а ја мислим да је код њих било 2 гола нинџа и један хуго, нисам сигуран. Ово није извештај, чисто да обавестим људе о резултату :) Додаће неко мало детаљније...

Услови.. велл.. факд.. По мом мишљењу из више разлога је требало да се понавља, али нема везе, одиграно је, иде се даље...

8. lololo kakav profesionalan izvestaj xD

9. Aj da pokusam da napisem kao neki izvestaj sa naseg meca.

Hugo Cavez i ja smo Elementi (jeb'o kurac onoga ko nam dade ovo ime), i dobili smo 3:2 ekipu u sastavu Lupus111 i JamesBond. Bilo je dosta poteskoca (makar kod njih, nama je radilo solidno) pa je mec odigran iz dva dela. Lose odbrane, par solidnih akcija i nasa za nijansu bolja snalazljivost - dovoljno za napetih i, bicu malo i bezobrazan, zasluzenih 3:2 za nas. S obzirom da prvi put igramo zajedno, zadovoljan sam slaganjem u napadu, dok je odbrana bila ocekivano kriminalna.

Elementi - nasi protivnici 3:2 (neka neko napise ime, zaboravih).

10. Dušane koja je šifra? Napiši na pvt.

11. ПРОПАЛИ СНОШАЈ ! ццц.. већ си нам заборавио име...

12. JEBENI SLUZBENI REZULTAT ! Ocu da se ovi diskvalifikuju , ocu da igram normalno , sta se koji kurac prijavljuju ???

13. Nisam ni gledao s kim igramo nakon onog Lakijevog obavestenja da je moja ekipa diskvalifikovana zbog nepojavljivanja u prvom kolu i Nikolinog odsustva. Posle smo se na brzaka organizovali pa mi je bilo bitno samo da se igra. Izvinjavam se ako je zvucalo kao uvreda.

14. Да ли је екипа ЛАГа ту да одигра са Обилићем заостало коло?

15. utakmica Arčeri-KRAJIŠNICI je odložena...
    napisao sam neku stranu ranije, još danas oko 4 sata...
    zbog Dzankeejevog odsustva...

16. LAG - Zvezdale -neodigran mec

bilo dogovoreno da se igra posle 8 kad dodje Dab. ja i senka bili tu od 8, zezator dosao oko 15 do 9 a daba nema, a onda je oko pola 10 i zezator otisao jbg ja moram da idem sad....

ako se kojim slucajem pojave dab i zezator prije 10 zao mi je, mozemo da odlozimo mec, a ako ne -sluzbeni rezultat.

17. II
    ЛАГ : Звездале / 0-1 службеним резултатом
    Nimitz : Kompaund / 1-0 службеним резултатом
    КРАЈИШНИЦИ : Арчери / одложено
    Елементи : Пропали сношај/ 3 -2
    Обилић : Wihnehwotumeprobraborzakduei / 0 -0

Шта да кажем , жабари играли бункер ми нападали на крају ништа. :)

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.