čekaj ako oni doju do 10 a ti nisi tu odlaže se a ako ne dođu službeno, ne može to tako...
sedplase kad nisi tu ni tvoja ekipa nije kompletna, ne možete onda službeno da dobijete...
ЛАГ је данас изгубио службено оба меча јер се нису појавили ни на редовном против Звездалеа ни на вандредном против Обилића.
И КОмпаунд против Нимица губи службено 1-0
madafaka sit
čekaj ako oni doju do 10 a ti nisi tu odlaže se a ako ne dođu službeno, ne može to tako...
sedplase kad nisi tu ni tvoja ekipa nije kompletna, ne možete onda službeno da dobijete...
znam ja to, ali moja ekipa je cekala sat i po, i kad nam je dokurcilo otisli smo iako jos nije bilo 10 sati.
reko sam ako se pojave do 10 to bi znacilo da smo se mimoisli i nek bude odlozeno. jer ne bi bilo fer da posle sat i po cekanja mi popijemo sluzbeni poraz, a njima da ode pobeda jer su se sastavili 5 minuta prije roka.....
svejedno do toga nije doslo, tako da isti kurac....
Nisam ni gledao s kim igramo nakon onog Lakijevog obavestenja da je moja ekipa diskvalifikovana zbog nepojavljivanja u prvom kolu i Nikolinog odsustva. Posle smo se na brzaka organizovali pa mi je bilo bitno samo da se igra. Izvinjavam se ako je zvucalo kao uvreda.
Види га овај што је озбиљно схватио.. шалио сам се човече..
srbine lag se nije skupio ni da odigra redovan mec....
Nema Kompaunda.
napisao sam neku stranu ranije, još danas oko 4 sata...
zbog Dzankeejevog odsustva...
da ponovim još jednom, za svaki slučaj!!!
ko ne igra ligu nek slobodno uđe u ovu moju sobu što sam postavio gore odigrali smo
ЛАГ је данас изгубио службено оба меча јер се нису појавили ни на редовном против Звездалеа ни на вандредном против Обилића.
И КОмпаунд против Нимица губи службено 1-0
Парови и резултати другог кола :
ЛАГ : Звездале / 0-1 службеним резултатом
Nimitz : Kompaund / 1-0 службеним резултатом
КРАЈИШНИЦИ : Арчери / одложено
Елементи : Пропали сношај/ 3 -2
Обилић : Wihnehwotumeprobraborzakduei / 0 -0
---------------------------------------------
a moze i ovako
http://img852.imageshack.us/img852/1659/56878428.jpg
http://img833.imageshack.us/img833/6258/84694803.jpg
potkrala se greska, u vezi s jednim timom...
ispravicu...
EDIT: ispravljeno, sve je regularno, samo otvorite sliku u drugom tabu da bi videli lepo :)
EDIT2: LAKU NOC :D
Браво мадафака
Kakav sam ja seljak za citanje ove tabele :)
znam ja to, ali moja ekipa je cekala sat i po, i kad nam je dokurcilo otisli smo iako jos nije bilo 10 sati.
reko sam ako se pojave do 10 to bi znacilo da smo se mimoisli i nek bude odlozeno. jer ne bi bilo fer da posle sat i po cekanja mi popijemo sluzbeni poraz, a njima da ode pobeda jer su se sastavili 5 minuta prije roka.....
svejedno do toga nije doslo, tako da isti kurac....
Šta to znači "nisu se pojavili" kad sam ja bio tu?
Najbolje da nam promeniš ime tima u Službeni Gubitnici jer Duba nema nikako.
Последњи смо на табели... вууухууу !
Види га овај што је озбиљно схватио.. шалио сам се човече..
Bonde , dobra velikodusna duso , aj kreiraj leba ti ;)
I stavi pass kao prošli put :D
Ништа од тога момци, идем сада :(
Stavi normalan jebeni pass , pre cu da trpim uvrede od trola nego da se cimam pola sata oko sifre .
ЗА када да закажемо треће коло?
Pazi ovako, pošto je ovde većina školaraca (uključujući i mene) dobro bi bilo da se organizuje za sredu pošto opet najavljuju totalnu obustavu rada :)
Мислим да то неће спречити неке да се опет не појаве , али ти си дао предлог , ја подржавам.Среда онда.Ко се слаже?