HBSV - Вукајлија Премијер Лига - 2 вс 2

1. Mi smo institucija!

2. То можемо и на оној оригиналној теми.
    А овде је реч ваљда о лиги.Дајте да питамо ове са спискова да ли хоће да играју уопште како не би беспотребно одлагали почетак такмичења.

3. Čavez objašnjava!

4. Treba mi saigrac, defanzivno orijentisan, da se uigravamo. Sifra: Niko me nece ko da sam gubav.

EDIT: Natero sam druga sa kojim igram vec par meseci da se registruje, sutra objavljujemo ime tima, naebali ste misovi.

5. sun ja bi igrao sa tobom al sam već sa kselom :)

6. Prijavljujem ekipu КРАЈИШНИЦИ.

Igramo ja i Jorgandzija

7. iz senke
    Već me je angažovao Sedplas, jebiga, uslov mu je da nam se tim zove "Zvezdale".

nem nista protiv :) dakle to je to, TIM >> Zvezdale; IGRACI>> Iz senke, Sedplas.

inace komplikujemo mnogo sa predlozima za kup i sta ja znam. daj prvo da zavrsimo ligu, prvu sezonu pa cemo da vidimo sta dalje.
    ja sam za da se igra svaki dan.

8. Ljudi, kako se igra ta igra uopšte? Šta je to?

9. Кика , не питај , ми смо сви заражени па не размишљамо рационално када је ово у питању... :))

10. Hahahaa, onda je bolje da ne znam o čemu se radi. :)

11. Resistance is futile. We are the Hax.

12. Ako ima jos mesta, pozivam Nikolu96 da se javi da oformimo jebacku ekipu. Zajedno smo jaci od Mileta Kitica i Caka Norisa.

13. Nemojte praviti forum van Vukajlije , valjda cujete sta je Laki rekao . Krenuo je da pravi to i setio se da smo mi u stvari tim Vukajlije i da tako treba i da ostane .

14. L@KI molim da se ubaci moj tim na spisak -.-

15. E pa ljudi, eve nam himne. Celo jutro sam ostavio samo za ovo sve, malo doterivao, seckao, njakao, fotošopovao blabla i evo ga ovo. Svidja li vam se?

http://www.youtube.com/watch?v=whRNn24jsKA

16. Hahahaha koja slika .
    Dva Lupusa :)

17. lepo je sve to ali ipak ćemo dzankee i ja dominiramo....

18. Draftovao me je Zezator :) Šokeru, nisam bio tu, pa ti nisam odgovorio na vrijeme. A ti seronja, što prozivaš druge, bolje seri među stativama i cupkaj u mjestu ;))

19. nemam fleš plejer u školi... o neeeeeeeeeeeee
    tačnije ima u svakom kabinetu osim ovog...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.