Sačekaj još malo da se dogovorimo, ako baš mora odmah ime ekipe, nek bude LAG, tako ZeZ rekao. Ali gubi se sa netom, još moramo da se dogovorimo oko suradnje, danas je samo izašao sa treninga...
pozz ljudi, eve ga i moje misljenje :D
malo je 3 minuta ako su dve jake ekipe, bolje je 5 :), i najbolje je da se samo igra classic da ne furamo svi svoje terene, jest da je po meni small najbolji, al necu hokej picit umjesto fudbala, i mozda je najbolje da se igra do 5 da se neke ekipe ne bi punile :D
Draftovao me je Zezator :) Šokeru, nisam bio tu, pa ti nisam odgovorio na vrijeme. A ti seronja, što prozivaš druge, bolje seri među stativama i cupkaj u mjestu ;))
Уписани.Имамо 10 екипа на лагеру за сад , мада Дуб и Зезатор нису баш најсугурнији , не знам , нека ме демантују ако грешим.
Треба да ставимо неки рок за пријављивање екипа.
Нека буде то до сутра , значи 02.03.2011 до 23:59 ....
---------------------------------------------------
Јорганџијо , то смо већ расправили , све има на првој страни...
----------------------------------------------------
Значи да можемо да почнемо са утакмицама од 03.03.2011 у послеподневним терминима и касније.
Ја сам за следеће :
1.Да се сваког дана одигра једно коло првенства.
2.Да направимо систем по ком би се тачно знало ко са ким игра у сваком колу.
3.Да ако се неки меч случајно не одигра , да једном у недељи имамо термин за вандредно коло где че се ти мечеви играти.
4.Ко ће и како да осмисли јебени систем жребања? :))
да свака екипа добије број , а на основу комбинације бројева да се одреде парови кола? ко то уме да уради нека нам појасни....
bravo Chavez care!
Drago mi je da vam se svidja! :)
Добра је , неки микс оне песме коју си качио пре неки дан и нових речи.... :)
Ставио сам те Саншајн на списак.
Дубу , како вам се зове екипа?
Кад већ играмо лигу да направимо и лого лиге?
Нешто са бојама савеза али у другом паковању...
Нека основа буде на пример ово..
http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/hs867.snc4/71158_164278696925526_2922759_n.jpg
али да буде уместо "јелен супер лига" - "Вукајлија Премијер Лига"
И уместо црвене плава боја , и евентуално неки украс по жељи , дајте на машту ....
Sačekaj još malo da se dogovorimo, ako baš mora odmah ime ekipe, nek bude LAG, tako ZeZ rekao. Ali gubi se sa netom, još moramo da se dogovorimo oko suradnje, danas je samo izašao sa treninga...
Da uradim ja ?
pa za kad da ocekujemo zvanican pocetak lige?
jel hostuje neko sad?
pozz ljudi, eve ga i moje misljenje :D
malo je 3 minuta ako su dve jake ekipe, bolje je 5 :), i najbolje je da se samo igra classic da ne furamo svi svoje terene, jest da je po meni small najbolji, al necu hokej picit umjesto fudbala, i mozda je najbolje da se igra do 5 da se neke ekipe ne bi punile :D
Ја и мадафака шит смо најјачи :Д
hahahah dobio bananu :D
@Jorgandzija
Doveo sam te da trcis, ne da postavljas pravila :D
Mada cu se sloziti da je malo 3 minuta, jer moze nekog da usere strasno, jedna greska i ciao bella.
Ајде мало сад да играмо
jel ti tu madafaka ? napravite sobu tu je ovaj moj
Нек прави ко оће, само да играмо, што пре
http://www.haxball.com/?roomid=e2a8a99c31d9d24e7c87c84ee4f6d024c0b786e34e5a5b555f944ce7af24f456&pass=1
ista sifra
Пријавите Никола96 и СремскиНинџа - Елементи
http://img850.imageshack.us/img850/9916/logoo.jpg
TADAAAAM
našao sam ovu sliku gde se vidi teren iza, kao da bude neka fora... kao Hax teren...
šta kažete?
Dude <3
Madafaka lepo je , ja sam ZA uvazavanje logoa .
Уписани.Имамо 10 екипа на лагеру за сад , мада Дуб и Зезатор нису баш најсугурнији , не знам , нека ме демантују ако грешим.
Треба да ставимо неки рок за пријављивање екипа.
Нека буде то до сутра , значи 02.03.2011 до 23:59 ....
---------------------------------------------------
Јорганџијо , то смо већ расправили , све има на првој страни...
----------------------------------------------------
Значи да можемо да почнемо са утакмицама од 03.03.2011 у послеподневним терминима и касније.
Ја сам за следеће :
1.Да се сваког дана одигра једно коло првенства.
2.Да направимо систем по ком би се тачно знало ко са ким игра у сваком колу.
3.Да ако се неки меч случајно не одигра , да једном у недељи имамо термин за вандредно коло где че се ти мечеви играти.
4.Ко ће и како да осмисли јебени систем жребања? :))
да свака екипа добије број , а на основу комбинације бројева да се одреде парови кола? ко то уме да уради нека нам појасни....