HBSV - Вукајлија Премијер Лига - 2 вс 2

1. Hahahahahah moooooša :DDD

2. Konstatovali smo na četu upravnog odbora de se ne poništava rezultat je 0:0 i svaki budući pokušaj da neko traži ponavljanje kad rezultat ne odgovara a igrao je 3 igrač će biti odbijeni

3. A ovi sada igraju ahahahaahahahah

4. laki poseti onaj forum treba da se dogovorimo ko će da igra prvo kolo na međuforumskoj ligi

5. 0:1

Nimitz Arceri...

MADAFAKA SIT 1

6. Што се мене тиче можете да играте до ујутру али у записнику ће да стоји 0-0 , утакмица је била регуларна и по свим правилима.

!

7. Што се мене тиче можете да играте до ујутру али у записнику ће да стоји 0-0 , утакмица је била регуларна и по свим правилима.

2

8. I? Šta kaže operater?

9. ako se utakmica Arčeri:Vunevotumepro ponavljala samo zato što je XelA tražio, ponavlja se i ovo...
    mi smo pobedili, i kraj...
    tako i ide u tabelu...

10. madafaka sit
    ako se utakmica Arčeri:Vunevotumepro ponavljala samo zato što je XelA tražio, ponavlja se i ovo...
    tako i ide u tabelu...

+1

11. svi znamo da se to ponavljalo zbog laga a ne zbog rezultata tako da ostaje 0:0

12. Imali su oba igraca voljna za igru i to je to

Da kazem jos da je Dzanki zvao Dia ;)

13. Predlažem da kaznimo Madafaku i Džankija ako nastave da spemuju temu lažnim rezultatima.

14. madafaka sit
    ako se utakmica Arčeri:Vunevotumepro ponavljala samo zato što je XelA tražio, ponavlja se i ovo...
    tako i ide u tabelu...

+2

15. Budete li ne priznali tacan rezultat...tj 1 0 za arcere..ima da pojedete sva govna koja ste izasrali...http://i.ytimg.com/vi/JDAALTJ41nE/0.jpg

16. A ko će meni da plati ovo zamaranje i zajebavanje ovde?

17. XelA
    Predlažem da kaznimo Madafaku i Džankija ako nastave da spemuju temu lažnim rezultatima.

Obicno se tako prestizu bolji timovi..

18. Zvezdale, je l' možemo da odložimo naš meč za 21:30, Reme je kod tetke, nije se još vratio?

19. nema potrebe za raspravom, rezultat je unet...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.