HBSV - Вукајлија Премијер Лига - 2 вс 2

1. Zvezdale - Kompaund

5 : 3

Uslovi za igru:
    Solidni, mada se Jabuchillo žalio na lag.

strelci:
    SteleXD 3g
    iz senke 2g
    Reme 3g

Napomena:
    Rezultat je važeći, Jabuchillo ne želi da podnosi žalbe zbog laga. ;)

2. Druga utakmica je takodje odigrana pre 9 , tacnije par minuta pre , ako vec zelis da budemo toliko precizni .

Usao sam u sobu i rekao cekajte jos koji minut, da prodje 9, TI si prvi rekoa odma, a posle i ,,nemoj da si perfekcionista'' i ,,nema veze, sace 9''

3. U celoj situaciji je kriv drug Dzanki .

4. Krajišnici - Propali Snošaj 0:1

Strelci: Lupus111 1 gol

Asistencija nije bilo

5. U svlacionici muuuuuuk.

6. 10
    ЛАГ-Обилић / 1-4 (БојанБојанБојан 1г , Србин 1389 3г , Лаки 1г)
    Елементи - Wihnehwotumeprobraborzakduei / службени резултат 0-1
    Крајишници - Пропали Сношај / 0-1 (Лупус 111 1г)
    Нимиц - Арчери / 0-0
    Звездале - Компаунд / 5-3 (Из Сенке 3г , Стелекс 2г , Реме 3г)

Десето коло је завршено!

Најуспешније коло до сада!Само једна утакмица је завршена службеним резултатом.Одлука о трећем играчу је очигледно добро решење.

Први пораз Крајишника је обележио ово коло.

7. Мадафака, имаш једну грешку , уписао си победу Арчера а било је 0-0 ....исправи то.

8. pregledao sam...
    i koliko vidim nema gresaka!

9. Мадафака , бирај , или дисквалификација из лиге или пишеш 0-0? Бирај.Ја сам пробао лепо да те уразумим али ти одбијаш.

10. Pomiri se da je Dzanki pogresio . Ako cemo tako onda ni oni sluzbeni nama pisani nisu bili fer , a ni oni Xelini i Dusanovi , pa i Obilic je potkraden . E da , Propali snosaj je nepravedno izgubio , i LAG takodje . Ajde sad svi da udarimo u dreku .

11. Ne samo me zanima, kad smo igrali protim Vunvotumeproa, XelA je trazio da se ponovi jer je gubio kad nije igrao, rekao je stanite, ja ga nisamjebao 2% kao i vi sad mene, pa se ponavljalo, diskvalifikujte njih!
    EDIT: nema na cemu stele :D

12. Shvati da time štetiš samo Dia i Džankija, nama ne, tabelu i rezultate možemo da uradimo sami, nije problem.

13. Sad već preteruješ.
    Nemoj to da radiš.

Tvoj saigrač je zakuvao, sa njim se raspravljaj zašto je 0-0 i zašto te nije sačekao.
    A tamo prepravi ono što piše 0-1.

14. madafaka lagovalo je i ja sam prestao da igram tad to svi znamo

15. Dušane zaobiđi ga, diskvalifikovaće čitavu ekipu zbog njegove tvrdoglavosti i kraj.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.