Првенство се ближи крају , ово је врло вероватно коло у којем се одлучује првак.
Сношај има тешко гостовање на малој маракани , а Крајишници дочекују непредвидиви Обилић ......Такође и борба за треће место се ломи , Арчери иду на ноге такође непредвидивом Компаунду , као и Вунево Нимицу ........ЛАГ ће добити гарантовано! :))
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
ја могу сутра
pa ne mogu ja, mozda uspem ali ne garantujem, najbolje je sad...
зови ремеа одма
Nije Reme kod kuće... :P
e jebi ga, Dzanki igraj sa Diom sutra, ali reci mu nek bude tu od 9 do 11 ako moze, ako ja dodjem na kratko odigracu ja, ako ne igrajte vas dvojica...
Крајино , сутра играмо.........
Синови ако Иствич угази Манчестер добр....................а не није то тај филм.....
Елем .... седамнаесто , претпоследње коло ...
Елементи - ЛАГ
Крајишници - Обилић
Нимиц - Wihnehwotumeprobraborzakduei
Звездале - Пропали Сношај
Компаунд - Арчери
Првенство се ближи крају , ово је врло вероватно коло у којем се одлучује првак.
Сношај има тешко гостовање на малој маракани , а Крајишници дочекују непредвидиви Обилић ......Такође и борба за треће место се ломи , Арчери иду на ноге такође непредвидивом Компаунду , као и Вунево Нимицу ........ЛАГ ће добити гарантовано! :))
Е набијем вас на курац ко је смарао са Раулом... Била је баш добра журка...
Мора да је неки тешки сељобер.
jhahhahaa
Џанки 100%....
Е онај џанки што причао раул је сеља
Do jaja je bilo, ja sam bio Džanki :P
Крајишници - Обилић
kad cemo igrati, kad vama odgovara da odigramo?
Па вечерас ћемо , детаљније када се чујем са Србином , али цените тамо од 10 па на даље....
Kompaunde gde si?
ajde gombaunde
LAG je tu, cekaju se Elementi.
sace se skupiti da igraju Kup s nama pa mozete da odigrate!
e super
Е јебига Седпласе сад стварно губите сваку шансу за девето место :))