Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Kad?
Среда вече.
Elementi su za sad u ovakvom sastavu:
Gospod Bog (c)
Pekky
Janpi
Ukoliko zafali igrač koji će igrati aktivno, a verovatno će, bar u početku dok Pekky ne popravi komp ja ću da im jurim još jednog igrača, R. G. i P. ostaju moje tajno oružje :P
Како ствари тренутно стоје састави и тимови та сада су :
1.Крајишници - Саншајн , Јорганџија ,Грока , То (нема услов за сада ,има 57 поена тренутно , мора да има 100)
2.Пропали Сношај - Ђејмс Бонд , Лупус , Значи Ја
3.Арчери - Џанки , Мадафака Шит , Дио , Сремски Нинџа (нема услов , 2 дефиниције и 100 поена му фале)
4.Обилић - Лаки , Србин 1389 , Кузман92 , Огњетина , Пеки Д Џем
5.Компаунд - Јабучило , Реме , Ен Дотер
6.Вунево - Ксела , Душан 1001 , Скочимиш
7.Звездале - Из Сенке , Стелекс , Милош Микс (нема услов , 2 дефиниције и 100 поена)
8.Нимиц - Биошокер , Чавез , Скурди
9.Елементи - Пеки ,Господ Бог , Јанпи
10.ЛАГ - Седплас , БојанБојанБојан , Дуб
Ако неко фали или сам пропустио нешто , допуните.....
-.-
ja ne vjerujem, jebeni Oblic mi je preoteo dva igraca sa moje transfer liste.
хаха , кога си хтео да доведеш?
Laki je svima preoteo igrače :P
kuzmana i ognjetinu.
doduse kuzmanu nisam ni stigao da se obratim kad sam vidio da si ga uz'o.
a sad, jebeno sad prije pola sata, saljem pvt ognjetini i sad ispade da i on igra za vas -.-
e u kurac....jos da dodam tome da nekoliko igraca nisu htjeli da dodju, sto zbog tehnickih problema sto zbog penzionisanja, tako da mi jebeno ponestaje opcija, al dobro.... :D
Ja sam Kuzmanu poslao poruku 2 dana pre Lakija, čak mi je i odgovorio na PVT pre nego što mu je Laki poslao poruku, al' jebiga, Laki bio aktivan u trenutku, ja nisam, šta da se radi :P
На основу тога се може закључити које методе смо користили за проналажење играча ... :)) мада дискутабилно је какав је њихов ниво скила данас ...
pa realno ko se nije sjetio treba s'ubije odma....
a sto se skila tice jbg, moracemo da se oslanjamo na srecu, jer vremena bas i nema za provjere....
ja imam jos trojicu na transfer listi lolo a bilo ih je 9 :D
Ja mogu da napišem defke još nekome, i proguram nekoga mimo pravila (Sanšajn zna kako :D) ako baš zafali igrača...
Ксела Самарићанин ...ццц......једино Звездале нема кфорум за лигу , овај Лошми их кочи ......
senko, uvjek ti ostaje opcija da zovnes Belog Crnca a.k.a. Deda mraza u zvezdale :D
Senko i ti umeš da pišeš, ja se brinem trenutno samo za Elemente :P
Senko, koliko utakmica prodaš? :P
zahtjevam da se zvezdale i vunevo diskvalifikuju zbog namjestanja utakmica. ili makar po minus da im se nametne lolo :D
Senko napisaću ti par defki preko privatne poruke a ti mu ih prosledi odmah da definiše što pre :P
Laki reaguj, korupciji se mora stati na put!!
Није то корупција ,дечко само хоће да им помогне.Оно , сви знамо да је Ксела кваран као шупаљ зуб ,али ... :)))