Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Sremski Nindza definise nesto, pa pripomognite malo...
Који је фазон то са прављењем дресова и грбова и све?Ионако смо изгласали да није обавезно.Стављајте их где оћете , нема везе , много је то шарено и набивено да стоји у једном посту са неким другим детаљима и податцима.....
Ја сам написао ко хоће...
Laki pevete !
Laki, imam jedan predlog, i podržaće me većina...
Ovako, mnogo je igrati 2x15 odjednom, zašto ne bi igrali 2x5 ali 2 kola, svaka ekipa po jednom bude domaćin, to izađe manje od pola sata, ali računaj uz to i produžetke, kojih će svakako biti.
I da oformimo A i B postavu unutar reprezentacije, već nas ima previše da bi svi dobili šansu, podelili bi nasumično igrače u 2 tima i tako bi trenirali big za 3v3, 4v4 i 5v5...
Dva poluvremena od po 5 minuta . Dovoljno .
Слажем се са Лердијем....
2 x 5 i kraj.
Ovako , Laki ce ovo izbaciti zvanicno u pravilima .
Posto je obavezno da se svaki mec snima , nakon objavljivanja rezultata bice obavezno da snimljenu utakmicu sa vaseg komjutera uploadujete ovde http://www.mediafire.com/ i link za download fajla podelite sa nama pri objavi rezultata ligaskog meca . Svi odigrani mecevi ce biti postavljani ovde :
http://www.haxballtube.com/profile/HBSV
Баш вам боде очи ових 15 минута а.......Ксела , шта си коме обећао па сад испуњаваш жеље ? :))
Јебите се манекени , остаје 2 х 15!Бар до сутра када ћу моћи рационално да расуђујем , сад не видим на очи.....
Laki Gadafi .
Nikom ništa, nego pazi, 2x15 em traje predugo, em će rezultati biti nerealni tipa 20:16... 2x5;2x5 i traje kraće, i biće realniji rezultati, i biće tvrđe utakmice, jer posle 10 minuta neprestanog blejanja u nešto sve smori, pa čak i Haks.
Сад смо покушали да играмо једну 15 минута и око 10. минута се распадамо... Боле очи, а и виталне функције су нам сјебане...
Slažem se.
2x5 samo jebem vas .
Slazem se sa Biosokerom.
ja moram da podrzim xelu, makar veceras jer sam skroz prso... igrasmo sad, kao probu jednu od 15 minuta, stigli jedvaa do 12og negde i smorili se tesko.. msm da je mnogo 15.
Да вас не мучим исчекивањем преко ноћи.......наравно да ћемо смањити , очигледно ретко коме одговара то .....
Laki probaj ako nisi do sad, poslusaces momke :D a rezultat smjesan, preko 10 golova moze da da jedna ekipa :D
Laki probaj ako nisi do sad, poslusaces momke :D a rezultat smjesan, preko 10 golova moze da da jedna ekipa :D
zamislite rezultat da smo prosli kup igrali tako, 2 puta po 15.
Zvezdale - LAG o.O za 5 minuta je bilo 9-0, tako da kontam da bi nam dali jedno 30 komada lagano.....
jos od pocetka mi se nije svidjalo da se igra po 15 minuta. 2 puta po 5 i to je to.... eventualno 2 puta po 7 ali ne vise od toga....