HBSV - Вукајлија Премијер Лига - 2 вс 2

1. Арчери а не Арцхери

2. hahaha auuu jel moguce to? :D

3. Неспоразум у игри, поправићемо се.

4. Svaka cast republikanci :)
    Nego ajd neko kreira ovako vanredno .

5. samo da napomenem lakija da za ovu utakmicu

Елементи : Пропали сношај/ 3 -2

na prvoj strani, nije naveo strelce golova, a bilo bi dobro da se redovno biljezi zbog lakseg racunanja kasnije....

EDIT>
    sad tek vidim da nije jasno naznaceno ko je dao golove, mada je Bond rekao ovo:

За нас сам оба гола дао ја, а ја мислим да је код њих било 2 гола нинџа и један хуго

ali nije potvrdjeno....

inace Bio imas pvt

6. Ау Арчери , рокачина ......... Мадафака ,апдејтуј табелу и стави је овде па да ја постујем на прву страну.

7. III
    Wihnehwotumeprobraborzakduei : ЛАГ
    Пропали сношај : Обилић
    Арчери : Елементи
    Kompaund : КРАЈИШНИЦИ
    Звездале : Nimitz

Ево шта је типујем :

III
    Wihnehwotumeprobraborzakduei : ЛАГ / службени резултат 1-0
    Пропали сношај : Обилић / 2 , 0-2
    Арчери : Елементи / 1
    Kompaund : КРАЈИШНИЦИ / службени резултат 0-1
    Звездале : Nimitz / 2

8. hahahha sad ima opcija i da se igra sluzbeni? xD

Wihnehwotumeprobraborzakduei : ЛАГ -1
    Пропали сношај : Обилић -2
    Арчери : Елементи -2
    Kompaund : КРАЈИШНИЦИ -2
    Звездале : Nimitz -1

9. Ajde da vas guzimo, Zeze, javljaj se, ja sam tu.

10. Dube aj' probaj da dođeš ozbiljno da igramo kako treba, igra mi se protiv vas...

11. Ау Арчери , рокачина ......... Мадафака ,апдејтуј табелу и стави је овде па да ја постујем на прву страну.

Мадафака , си урадио ово?

ЕДИТ: И да , дао сам ти функцију меч организатора у нашем тиму јер имаш највише искуства у томе а и добро се сналазиш.Само немој ништа док да уговараш док се сви не сложимо :))

12. ae nemojte da me kickate iz sobe...

13. Samo da podsjetim Nimitz tim da smo ja i senka tu od 6 do pola 9.

14. Taman htedoh da pitam kad cemo, moze od 6 da se krene...
    i ja sam tu od pola 7 do recimo 8...
    tako da Elementi, javite se kad mozete...

Laki, izmeni na strani broj 1
    1. Ispravi clanove tima Elementi na, umesto Nikole69 stavi Hugocaveza
    2. U pravilniku prepravi sluzbeni rezultat, pise da je 3 0

15. Урађено.

III
    Wihnehwotumeprobraborzakduei : ЛАГ
    Пропали сношај : Обилић
    Арчери : Елементи
    Kompaund : КРАЈИШНИЦИ
    Звездале : Nimitz

Ово су парови трећег кола.Компаунд највероватније неће доћи на меч јер им је један играч трајно одсутан ,а од њега ни Ремеа ни речи ,осим ако их човек лично не пита.Тако да , Крајишници , ако се неким чудом не појаве Реме ,Јабучило или евентуална замена за Јабучила , а чисто сумњам , укњижићете још 3 бода.
    Пропали сношај је пријавио одсуство једног од својих играча и ако се не појави меч ће бити одложен.
    Остали , почните са договорима о одигравању.

16. Mi smo tu, ako se slucajno jave pa da odigramo.

17. Ja i moj kolega smo tu, ako naidju kompaundasi :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.