Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ja mogu sutra pre 5 sati popodne samo. Nek se jave ovi što igraju sa nama da kažu kad oni mogu sutra.
Ne znam za Chaveza , ja bih mogo verovatno nesto posle 3 ako vam odgovara . Ako mi nesto iskrsne nemojte odmah da kukate za sluzbenim !
Ја нисам за...
Ja jebem!
I da, bio, što se mene tiče, može!
Mini - turnir 1 na 1 u kome smo ucestvovali ja , James , Laki , Xela , sedplas i senka .
REZULTATI :
2. L@ki - 4 pobede i gubitak u finalnom duelu
3. Xela - 3 pobede
4. sedplas - 2 pobede i duel sa mnom u kom odnosi pobedu 3:1
5. Bioshocker - 2 pobede i gubitak u duelu za 4. mesto
6. James Bond - 0 0 0
Naravno ovaj "turnir" 1 na 1 po sistemu svako protiv svakog je bio cisto zezanje , lepo smo se zabavili , posebno hvala Bondu sto je odvojio vreme da hostuje ;)
Nije bio jebeno zezanje jer ste spamovali kao poslednji debili, 3 puta sam zamolio i 3 puta ste me ignorisali, a posle smeta kad ja spamujem. Jesam kompleks i zabole me kurac.
Sedplase moze i tako , ali rekoh da cu ja :)
Svi su pricali za vreme svakog meca , nema ljutnje nikakve .
Ja nisam nikad spamovao sem za pretposlednji meč.
Ниједну усрану победу нисам однео...
Pa ? Ja sam 5. mesto zauzeo , pa ? Sve je ovo igra , igramo da bi smo se zabavili, a ne nervirali kao sto ti to Dzejmse kazes ;) .
Hahaha...
Da li je tim Obilic tu?
E, ljudi, meni kompjuter bio na popravci, evo, sad mi je stigao. :P
Vidim da ste počeli ligu, je l' će moći moj tim da odigra propuštene mečeve?
auu covece, jbg do sad se odigralo 3 kola i vi ste izgubili sve 3 sluzbenim rezultatom, al cuj se remetom pa se organizujte za sledece utakmice jer ima jos dosta do kraja, moze da se nadoknadi
Kasno Jabuch na Kosovo stize ...
Glupo onda da upadamo na pola prvenstva... Možda odustanemo, videću sa Remeom, pa ćemo javiti šta smo se dogovorili...
Ne , bolje je da igrate , ucinicete nam svima uslugu :)
Јабучило , нисте играли свега 3 кола од 18 ..... то је занемарљив заостатак.... када се погледа у глобалу...Играјте.
Меч
Wihnehwotumeprobraborzakduei : Пропали сношај
Одложен за сутра..