Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
ja sam tu.
TI JEBES
LAG : Nimitz - odlozeno
Kada se igra sledeće kolo?
Trebalo je juče da se igra ali niko nije uspeo da se nađe na vreme...
Pa, dobro, kada se igra? Sutra?
Dogovori se sa onima protiv kojih igrate...
Kad ćemo to da odigramo?
Ne znam Zezatrole , mi smo tu i tmao slobodni :)
Док се не заврши ово четврто коло , пето нећемо ни почињати...
Још једном :
ЛАГ : Nimitz
КРАЈИШНИЦИ : Звездале
Елементи : Kompaund
Обилић : Арчери
Wihnehwotumeprobraborzakduei : Пропали сношај
Кад год нађете времена одиграјте па да закажемо пето коло.И да , поново ћемо одредити фиксно време , макар се све завршиле службеним резултатом.Дао сам вам шансу да се договорите ко људи ал курац , нико ти не јебе...
Imamo obaveze i zivot , jebaga .
i opet Bio sa njegovim obavezama i zivotom -.-
Necu ja moliti nikog da igramo mec. Nama upisi pobedu, posto se njihov tim raspada.
bonde lupuse de ste
Ja se izvinjavam, nisam uspeo da dodjem pre pola sata. Idem sad na trening pa sam tu u 9:30...
Necu ja moliti nikog da igramo mec. Nama upisi pobedu, posto se njihov tim raspada.
ni ne treba sansajne, dobijate utakmicu protiv nas, kao i svi ostali do polusezone, a onda nek savez vidi sta i kako....
Савез може и сада да одлучи ако ви нећете да играте.Дисквалификација вам не гине због таквог понашања.Али нама није то у интересу , сви ми желимо да играмо , није фазон да за џабе губите следећих 6 кола.Ову против Крајишника дефинитивно губите службеним , али ако и следећу одбијате да играте.........бичће промена.
slobodno odlucite odma, bolje da znamo sto prije, jer mi necemo igrati zajedno.
ili nas diskvalifikujte do kraja, ili da pokusamo da se prebacimo u druge timove na polusezoni
Javite se kad ste slobodni večeras da odigramo meč.
Ja bas sada idem , tek cu doci veceras na kratko verovatno .